Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Le Championnat

Wijnaldum spasio Messija i društvo od poraza

Ligue 1 - RC Lens v Paris St Germain
PASCAL ROSSIGNOL
05.12.2021.
u 00:00

Ranije je prvak Lille slavio kod kuće protiv Troyesa s 2-1 autogolom Giraudona pet minuta prije kraja. Ivo Grbić je branio vrata Lillea.

U derbiju Francuske lige Lens i PSG su odigrali 1-1, a Parižani su se poraza spasili u zadnjim sekundama.

Fofana je doveo Lens u vodstvo u 62. minuti, a 93. je izjednačio Wijnaldum. Parižani su igrali s Messijem, ali bez ozlijeđenoga Neymara, dok Mbappe nije započeo susret već je ušao u 71. minuti.

Ranije je prvak Lille slavio kod kuće protiv Troyesa s 2-1 autogolom Giraudona pet minuta prije kraja. Ivo Grbić je branio vrata Lillea.

Marseille je kod kuće izgubio od Bresta (1-2) kojemu je to čak šesta pobjeda u nizu. Duje Ćaleta Car je oatao na klupi domaćih. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije