Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJSKA LIGA

West Ham i Basel imaju prednost uoči polufinalnih uzvrata

Europa Conference League - Semi Final - First Leg - West Ham United v AZ Alkmaar
Matthew Childs/REUTERS
11.05.2023.
u 23:18

Basel je preokretom šokirao Fiorentinu, a West Ham je ubilježio pobjedu u Londonu

Nogometaši Basela i West Hama ubilježili su pobjede nakon prvih polufinalnih utakmica UEFA Konferencijske lige: Basel je slavio u Firenci protiv Fiorentine 2-1, a istim rezultatom West Ham u Londonu protiv AZ Alkmaara.

Nizozemci su prvi stigli do gola u Londonu, a strijelac je bio Tijjani Reinjders u 42. minuti. West Ham je stigao do preokreta u drugom dijelu, prvo je pogodio Alžirac Said Benrahma iz penala u 67. minuti, a pobjedu je donio Jamajčanin Michail Antonio u 76.   

Basel je šokirao Fiorentinu, koja je povela golom Brazilca Arthura Cabrala u 25. minuti.Švicarci su preokrenuli u drugom poluvremenu pogocima Francuza Andya Dioufa (71) i Andya Zeqirija (90+2).

Josip Brekalo je ušao u igru za Viole u 73. minuti.

Uzvrati su za sedam dana u Baselu i Alkmaaru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije