Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA BILIĆEVA MOMČAD
Povratak na članak

Kaos u Engleskoj! Navijači upali na travnjak, vlasnici kluba pobjegli sa stadiona

Komentari 8

LK
lomas.kusic
19:45 10.03.2018.

Bilic bio jedini krivac.A sto je sad?

VL
IL
ilijan
19:27 10.03.2018.

Dabogda sve izgubili

VL
BL
blackpetar
23:55 10.03.2018.

Bilica je uprava drzala za budalu cijelo vrijeme,ucjenjivali ga ugovorom....on je za engleze svijet izmislio a pogotovo za ovog mutavca Moyesa,dobro ce west ham upamitt kad su imali takvog covjeka i trenera u klubu

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
03:02 11.03.2018.

Nije Bilić nekakav trener!!!! Kupio pogrešne Igrače i Uprava itd!!!I ovo je rezultat i Bilića!!!!!!!Da su sve pobjede Svi bi rekli Bilić ostavio super sastav!!! Ali to NIJE!!!! Nogomet u današnje vrijeme je i Inteligencija!!! A to naš bivši Nogometni Struččččnjak????? Nije ni blizu!!!Cjenim Bilića kao Čovjeka!!! Ali Trener ??? Nula od Nule

VL
DU
Deleted user
18:49 10.03.2018.

Vidi, vidi....pa kaj nisu ovi kod nas dežurna blebetala i prigodni navijači pisali da je to Thacherica riješila u Engleskoj davnih dana???? Ili će sad njihova premijerka izjaviti da je to Orjuna kriva kao što je izjavila ova naša folklorna predsjednica i otišla sa Mamićem na večeru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.