Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZOLA BIVŠI

West Ham će ga uvijek željeti, a Bilić će ga uvijek odbijati

Slaven Bilić
Sanjin Strukić/Pixsell
08.03.2010.
u 17:10

Slaven Bilić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, po tko zna koji put najveći je kandidat za klupu londonskog premijerligaša West Hama.

Naime, klub je ponovo u krizi i talijanskom treneru Gianfrancu Zoli traži se zamjena na klupi. Slaven Bilić, koji je nosio majicu tog kluba dvije godine (1996. i 1997.) i bio kapetan momčadi, uvijek je, pišu engleski novinari, zanimljiv West Hamovim čelnicima. Uz njega, najviše se spominje Velšanina Marka Hughesa koji je vodio Blackburn i Manchester City.

No, Slaven Bilić je već nekoliko puta odbio ponude čelnika West Hama.

Bilićev je stav jasan – dok god sjedi na klupi kockastih, ne želi prihvatiti vođenje niti jednog kluba. Naravno, Biliću nikada ne bi bilo ispod časti voditi West Ham, ali nakon vođenja hrvatske reprezentacije, njegova je ambicija da sjedne ipak na klubu većeg i jačeg kluba.

A jedino što Nane želi jest odlazak na Euro 2012., da se ispriča naciji i medijima za neuspjeh u kvalifikacijama za SP 2010. (tot, if)

Ključne riječi

Komentara 1

LI
live
21:31 08.03.2010.

A posebno uvazenom novinaru I. Flaku da se isprica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije