Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe u (ne)mogućoj misiji

Werdum veliki favorit protiv Miočića: “Ima ogromnu prednost na parteru”

Stipe Miočić
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
08.03.2016.
u 18:39

Dvoboj će se održati u brazilskoj Curitibi, na stadionu koji prima 42 tisuće ljudi.

UFC 198, zakazan za 14. svibnja, će predvoditi Stipe Miočić i Fabricio Werdum. Naš je teškaš nakon mukotrpnog i vrlo dugog javnog agitiranja ipak dobio šansu života te će pokušati Werdumu uzeti pojas UFC prvaka, piše Fight Site.

U ovom članku ćemo se baviti kladionicama i njihovim ponudama vezanima za UFC 198. Naime, ovih dana su u javnost prvi put izašle službene ponude određenih kladioničarskih kuća. Prednost i to znatna, jest na strani aktualnog prvaka. Tako većina kvota na pobjedu našeg borca ide gotovo do 3.00. To je, naravno, jako ugodna vijest za sve one koji su planirali “gađati” na pobjedu hrvatsko-američkog borca jer bi nagrada bila izdašna.

Ako smatrate da će Werdum pobijediti, onda je kvota kudikamo manja te se kreće oko 1.45.

Govoreći o velikoj prednosti za Brazilca, stručnjak za MMA klađenje Nick Kalikas smatra da su razlozi znatna prednost u kvaliteti za Werduma na parteru, ali i znatan napredak u borbi u stojci.

“Miočić će se boriti na vrlo neprijateljskom teritoriju, no to nije ništa što do sada nije doživio. Već je pobijedio dva protivnika na njihovom terenu u posljednja tri dvoboja”, rekao je Kalikas i dodao:

“Werdum bi bio ‘underdog’ da se ponovno borio s Velasquezom, no protiv Miočića je favorit. Ima veliku prednost na parteru zbog svoje BJJ prošlosti, a napredovao je i u stojci na visok nivo dok je pokušavao osvojiti UFC pojas. Vrlo je kompletan borac. Ipak, Stipe je tehnički također vrhunski, radi se o atletski impresivnom borcu sjajnog boksa i hrvanja.”

Dvoboj će se održati u brazilskoj Curitibi, na stadionu koji prima 42 tisuće ljudi.

>>Pogledajte kako je bilo na sučeljavanju Miočića i Werduma uoči borbe

Komentara 1

DA
Djeca_Arbata
20:40 08.03.2016.

Stipe, hrvatino naša. Hrvatska te voli i ponosi se s tobom...Kreni gardo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije