Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UDARU TOPNIKA

Wenger za Brozovića nudi 8,5 milijuna eura, Mamić ga još ne pušta!

Marcelo Brozović
Sanjin Strukic/Pixsell
19.10.2014.
u 09:59

Prezimi li se u Europskoj ligi, Mamić će učiniti sve da zadrži igrača u klubu barem do ljeta.

Mnogo je velikih europskih klubova iznimno zainteresirano za Marcela Brozovića, a već su odbijene ponude milanskog Intera i madridskog Atletica! Španjolci su dosad bili najuporniji, ponudili su nakon Svjetskog prvenstva pet milijuna eura za nadarenog veznog igrača, no Zdravko Mamić i Miroslav Bićanić s osmijehom su samo odmahnuli rukom i odbacili taj "sitniš" – Mamić je bio nezadovoljan visinom odštete, a Bićanić ponuđenom plaćom igraču!

Posljednje informacije govore da je najzainteresiraniji Arsenal, no konkretnih razgovora još nije bilo. Javljaju se i neki drugi engleski klubovi, navodno je "zagrizao" i Liverpool, no sve će biti jasnije nakon 12. studenoga i prijateljske utakmice Hrvatska – SAD u Londonu! Tih bi se dana, naime, Bićanić trebao susresti s predstavnicima zainteresiranih klubova i nakon otvorenih razgovora pojavit će se i konkretne informacije.

Zasad su u "igri" samo nagađanja, engleski mediji pišu da je Arsene Wenger ponudio 8,5 milijuna eura i želi do ljeta priviknuti Marcela na uvjete i atmosferu u Arsenalu, a potom bi mu u sljedećoj sezoni postao standardni prvotimac.

A hoće li Brozović uistinu već u zimskom prijelaznom roku napustiti Maksimir? To je zasad u sferi nagađanja, dođe li "nemoralna ponuda", teško je igraču reći ne! Ali, Dinamov je stav zasad ovakav: prezimi li se u Europskoj ligi, Mamić će učiniti sve da zadrži igrača u klubu barem do ljeta! U suprotnom, oproste li se plavi s Europom prije Božića, tada će i Dinamo biti fleksibilniji u pregovorima oko zimskog transfera...

>> Brozović korak bliže Arsenalu, pregovori u studenom u Londonu

Komentara 7

DE
derin
14:23 21.10.2014.

Prosječan hnl igrač, miljenik nike kovača kojeg će utakmica protiv italije razotkriti i dokazati da je njegova razina prosječni europski klub ranga getafe.

DU
Deleted user
12:13 19.10.2014.

Kako je Dinamo močan.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:43 19.10.2014.

Sigurno če kao svoj na svome duša, šef i gazda hrvatske nogometne svetinje gospon Zdravko ponovo napravil odličan posao sa ovim Marcelom Brozovićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije