Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi i testiranje krvi

Wenger sve češće govori o dopingu, on bi da se kazne i Ademi i Dinamo!

Arsene Wenger
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
20.11.2015.
u 08:50

– U Ligi prvaka često izgubimo dva sata na kontrolu jer igrači ne mogu napraviti test urina. Zašto im onda ne bismo testirali krv?

Arsene Wenger u posljednje vrijeme sve češće javno govorio o problemu s dopingom. Naravno,  sve to zasigurno je povezano s tim da je igrač Dinama Arijan Ademi pao na dopinškom testu upravo nakon utakmice protiv njegova Arsenala. Od tog susreta trener "topnika" svih nekoliko dana to spomene u nekom intervjuu.

– Želim da se uvedu kvalitetniji testovi jer ovi koje sad imamo su površni, taj se problem mora riješiti. Problem dopinga imamo u atletici, u biciklizmu, ali i u drugim sportovima. Onda je naivno misliti da je nogomet imun na to – rekao je Wenger pa se osvrnuo na kažnjavanje:

– Igrač mora biti strogo kažnjen, baš kao i klub! Ne smijemo biti neodgovorni, moramo se obračunati s tim problemom i u nogometu.

Iako j o tome pričao i prije nekoliko dana, ponovio je svoj prijedlog o drugoj vrsti testiranja.

– U Ligi prvaka često izgubimo dva sata na kontrolu jer igrači ne mogu napraviti test urina. Zašto im onda ne bismo testirali krv? Tako se rade testovi u drugim sportovima – zaključio je Wenger.

>>Uefa odgodila odluku o Ademijevoj suspenziji i pristala na saslušanje

Komentara 11

ZO
zoom
09:06 20.11.2015.

wenger kaže jedno, a drug delač zaključi nešto sasvim drugo. nevjerojatna je ta netrpeljivost sportskih novinara večernjaka prema dinamu

VR
vrbaZG
09:14 20.11.2015.

Wenger je smrad. Uvijek bio - uvijek će biti. A Arsenalovi čelnici ga možda napokon smjene kad ponovo izgubi od Dinama u utorak.

AN
aniva
10:01 20.11.2015.

Njegovi igrači ne bi prošli ni na testu očinstva, a kamoli na dopinškom testu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije