Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arsenal

Wenger: Mi smo muškarci, konačno smo spremni osvojiti naslov!

Football Soccer - Arsenal v Manchester City - Barclays Premier League - Emirates Stadium - 21/12/15  Arsenal manager Arsene Wenger  Action Images via Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture li
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
10.09.2016.
u 00:20

Po prvi put nakon dugo vremena imamo skupinu muškaraca koji su spremni natjecati se - rekao je francuski stručnjak

Arsenal je u prva tri kola ostvario poraz, remi i pobjedu, a uoči utakmice četvrtog kola u kojem na Emirates stiže Southampton, toliko osporavani menadžer topnika Arsene Wenger ističe ako je Arsenal konačno spreman i zreo za osvajanje naslova prvaka. 

- Ovo je najzrelja momčad koju imam nakon jako dugo vremena. Mi smo muškarci. Nemamo 19 i 20 godina već 24, 27 i 28. Po prvi put nakon dugo vremena imamo skupinu muškaraca koji su spremni natjecati se - rekao je francuski stručnjak pa nastavio:

- Uvijek sam vjerovao kako imamo momčad koja može osvojiti naslov, čak i s mlađim igračima, ali sada konačno imamo močad s dovoljno iskustva - pojasnio je Wenger koji u Arsenalu već dva desetljeća bira te iste igrače...

>>Milijarderi: Dajte jedan klub, makar i onaj koji nisam htio...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije