Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalio Real

Wenger: Bayern je prošle godine bio puno opasniji

'Arsenal's manager Arsene Wenger gestures during their Champions League Group B soccer match against Montpellier at the Emirates Stadium in London November 21, 2012. REUTERS/Toby Melville (BRITAIN -
Reuters/PIXSELL
04.03.2014.
u 18:55

- Nitko se trenutačno ne može mjeriti s Realom. Za mene su oni momčad s najboljim balansom, zaključio je trener Arsenala

Iako je Arsenal kod kuće izgubio od Bayerna 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, Arsene Wenger tvrdi da su Bavarci lani bili jači nego sada.

- Bayern ove godine ima velik posjed lopte, ali je manje opasan nego prošle godine. Mislim da se to moglo vidjeti i u našoj utakmici. Iako su nakon našeg isključenja imali igrača više, nisu uspjeli puno prilika stvoriti.

Foto: Reuters (Ilustracija)

S druge strane, Real je sve opasniji. Vodeći je u Primeri, igra finale kupa, a u Ligi prvaka razbio je Schalke 6:1.

- Nitko se trenutačno ne može mjeriti s Realom. Za mene su oni momčad s najboljim balansom, zaključio je trener Arsenala.

>>Rummenigge: Imali smo jakih momčadi, ali ovaj Bayern najjači je u povijesti

Ključne riječi

Komentara 2

kšteri
19:08 04.03.2014.

Stari šmeker ima pravo !

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
22:55 04.03.2014.

Ov godine je to NK Maribor ...u grudanju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije