Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN Belgije

Webber peti put najbrži u kvalifikacijama

Webber
AFP
28.08.2010.
u 17:31

Mark Webber (Red Bull) u petak je proslavio 34. rođendan, a dan poslije bio je najbrži na kvalifikacijskom treningu uoči 13. utrke Svjetskog prvenstva u formuli 1 koja se vozi za VN Belgije

Australskom vozaču to je peto najbolje vrijeme kvalifikacija ove sezone, ali tek prvo od svibnja, kada je bio najbrži u Turskoj. Stazu Spa-Francorchamps odvezao je u vremenu 1:45.778 minute, nastavivši tako dominaciju 'Crvenih bikova' na treninzima.

Kiša je djelomično smetala vozačima u borbi za plasman, no i prestala padati kada su mjesta dijelili oni najbolji. Poredak: Webber (Red Bull), Hamilton (McLaren), Kubica (Renault), Vettel (Red Bull), Button (McLaren), Massa (Ferrari)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije