Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Webber: Ignorirao sam naredbu da ne napadam kolegu Vettela

\'Red Bull Formula One driver Mark Webber of Australia adjusts his earplugs during the second practice session at the Chinese F1 Grand Prix at the Shanghai International Circuit April 15, 2011.   REUT
Reuters
11.07.2011.
u 22:33

Australac Mark Webber priznao je da nije želio poslušati naredbu vodstva Red Bulla da u završnici Velike nagrade V. Britanije prestane napadati kolegu i branitelja naslova Sebastiana Vettela.

– Nisam obratio pozornost na to naređenje. Da je Alonso nekim slučajem izletio u poslednjem krugu, Sebastian i ja borili bismo se za pobjedu. Osjećam se ravnopravnim, a ne kao drugi vozač Red Bulla. Tako i vozim – kaže Webber.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mirom
23:40 11.07.2011.

Te iste probleme je imao nedavno i ferrari u doba vladavine SCHUMIA, što je sramota za sport i zato je formula 1 sve manje popularna pa je čak nema ni na HTV-u-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije