Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelaviću 90 minuta

WBA šokirao Chelsea i Mourinha u 87. minuti, poraz Hulla

Jose Mourinho
Reuters (Ilustracija)
11.02.2014.
u 22:59

A sutra nas očekuje veliki derbi, Arsenal će ugostiti Manchester United, dok City dočekuje Sunderland

Nogometaši Chelseaja pobjedom protiv Newcastlea u 20. kolu preuzeli su vrh ljestvice, a danas su već kiksali. U utakmici 21. kola igrali su u gostima protiv WBA i osvojili samo bod, utakmica je završila 1:1.

Chelsea je bio bolji, imao više prilika, a poveli su u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Nakon asistencije Davida Luiza strijelac je pred odlazak na odmor bio Branislav Ivanović. Taj je rezultat bio aktivan sve do 87. minute kada je Anichebe razveselio domaću publiku i šokirao Josea Mourinha.

Nikica Jelavić odigrao je svih 90 minuta za Hull City, ali nije mogao spasiti svoju momčad od poraza. Bolji od njih bio je Southampton koji je došao do vrijedne gostujuće pobjede. Dejan Lovren nije konkurirao za sastav.

West Ham je pobijedio Norwich 2:0, a Cardiff i Aston Villa odigrali su bez pobjednika.

Chelsea je prvi s 57 bodova, Arsenal ima 55, a Manchester City 54, a valja naglasiti da momčad Josea Mourinha ima utakmicu više.

A sutra nas očekuje veliki derbi, Arsenal će ugostiti manchester United, dok City dočekuje Sunderland.

>>Real s ukupnom pobjedom 5:0 protiv Atletica ušao u finale!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije