Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

Wawrinka prejak za Ćorića, Karlović ide na Đokovića

Borna Ćorić
Slavko Midzor/PIXSELL
07.01.2015.
u 16:57

Naš tinejdžer izgubio je prvih pet gemova, ali je u završnici prvog seta ipak spriječio mogući “bicikl”. Švicarac je nakon sat i 11 minuta igre pobijedio sa 6:1, 6:4

Četvrti tenisač svijeta Švicarac Stanislas Wawrinka bio je preteška prepreka za našeg Bornu Ćorića u drugom kolu turnira u indijskom Chennaiju.

Naš tinejdžer izgubio je prvih pet gemova, ali je u završnici prvog seta ipak spriječio mogući “bicikl”. Švicarac je nakon sat i 11 minuta igre pobijedio sa 6:1, 6:4, a Borni ostaje utjeha da je bodovima osvojenim u Indiji sebi omogućio napredak s 95. na 90. mjesto ATP liste.

Karlović na Đokovića

A na turniru u Dohi Ivo Karlović nastavio je s odličnim igrama. U drugom je kolu sa 7:6 (3), 6:3, uz 19 asova, pobijedio gruzijskog kvalifikanta Nikoloza Basilašvilija, 171. tenisača svijeta, koji je na startu izbacio Rusa Mihaila Južnjeg.

Ivin suparnik u četvrtfinalu bit će Novak Đoković s kojim div sa Šalate nije negativan, ima 1-1 u međusobnim dvobojima. Doduše, oba su meča igrana još 2008.

>> 'Rame je bolje nakon terapije, no Melbourne je pod velikim upitnikom!'

Komentara 4

IV
ivanjoksimovic
23:58 07.01.2015.

Mali je dobar ali mora malo da se spusti na zemlju. Super je sto ima samopouzdanja al ne sme da previsoko leti. Jutros je izjavio da kad lose igra lici na Mareya a kad igra dobro ravan je Djokovicu. Godine su jos pred njim da bi zaigrao vrhunski tenis ali jednog dana ce i dotle stici.

Avatar damtiga
damtiga
17:12 07.01.2015.

Na putu prema vrhu treba popiti i batine. Bravo mali!

Avatar Black_Zero
Black_Zero
17:31 07.01.2015.

za koju godinu imat cemo se razloga i za tenis derati i galamiti i kose cupati, mali ce vratiti teniski spektakl u hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije