Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bejzbol

Washington bliži naslovu nakon još jedne pobjede protiv Houstona

Washington Nationals
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
24.10.2019.
u 14:32

Finalna serija iz Teksasa sada seli u Washingtion na Nationals Park gdje su na rasporedu tri utakmice, međutim možda će sve biti gotovo i nakon prve dvije. Prvi dvoboj je 25. listopada

Momčad Washington Nationalsa pobijedila je Houston Astrose sa 12-3 u drugoj utakmici World Seriesa u baseballu, finala doigravanja za MLB prvaka, odigranoj u Minute Maid Parku u Houstonu i sada u seriji na četiri pobjede vode sa 2-0.

Nakon izjednačene igre u prvom inningu koji je završio 2-2, činilo se kako ćemo gledati neizvjesnu utakmicu. Međutim, gosti su sedmi inning dobili sa 6-0, a osmi sa 3-0  i priči je bio kraj.

Kurt Suzuki, Adam Eaton i Michael Taylor su upisali 'home rune', Asdrubal Cabrera je osvojio tri baze, a odličan je bio i bacač Stephen Strasburg.

Foto: Reuters/Pixsell

Finalna serija iz Teksasa sada seli u Washingtion na Nationals Park gdje su na rasporedu tri utakmice, međutim možda će sve biti gotovo i nakon prve dvije. Prvi dvoboj je 25. listopada.

Astrosi love drugi naslov u zadnje tri sezone, dok Nationalsi, koji su se 2005. preselili iz Montreala u Washington, love prvu titulu prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije