Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi okršaj

Wanderlei Silva objavio sliku plakata za borbu s Fedorom Emelianenkom

Wanderlei Silva, Fedor Emelianenko
Instagram
16.02.2016.
u 13:17

Silva je nedavno raskinuo ugovor s UFC-om koji ga je spriječavao da nastupa, a sada bi se legendarni borac mogao vratiti u najvećem stilu.

Wanderlei Silva“The Axe Murderer”, putem Instagrama objavio je sliku koja potvrđuje glasine oko njegove moguće borbe s Fedorom Emelianenkom u Rizin promociji. Na plakatu stoji da će se priredba održati 28. kolovoza, pa čak piše i vrijeme emitiranja Countdown emisije te popis sponzora. S obzirom da je Wanderlei konačno slobodan za pregovore, ovaj plakat i nije tako daleko od toga da postane istina, piše Fight Site.

Silva je nedavno raskinuo ugovor s UFC-om koji ga je spriječavao da nastupa, a sada bi se legendarni borac mogao vratiti u najvećem stilu.

Fedor je na novogodišnjoj priredbi Rizin Fighting Federation napravio povratak u ring nakon trogodišnje pauze, ali je izbor protivnika, odnosno neiskusni Singh Jaideep, bio pravo razočaranje za sve fanove. No ako se Fedor suoči sa starim kolegom iz Pride dana, više se nitko neće moći žaliti.

Podsjećamo, Silva je zadnji nastup odradio upravo u Japanu, nokautiravši Briana Stanna što mu je zaradilo bonuse za nokaut i borbu večeri.

Iz Rizina zasada nema službene potvrde o ovoj borbi, tako da se vjerojatno radi samo o Wanderleiovoj želji, no Rizinov čelnik, Sakakibara, te bi želje lako mogao ispuniti.

>>Alistair Overeem potpisao novi ugovor s UFC-om

Komentara 1

Avatar mojrodjo
mojrodjo
15:38 16.02.2016.

aauu w silva kako taj ludo udara. ovo bi bio pravi sudar titana. gledanost bi rusila rekorde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije