Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO ZA LONDON

Vušković uživo gledao slavlje Tottenhama: Hajdukov dijamant sprema se za svjetsku karijeru

Vinkovci: Utakmica juniora Cibalije i Hajduka
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
24.12.2023.
u 15:32

Tottenham je u utakmici 18. kola Premier lige slavio rezultatom 2:1. Među strijelce su se upisali Richarlison i Heung-min Son, a za Everton je zabio Andre Gomes

Mladi Luka Vušković (16) nedavno je iz Hajduka otišao za London. Više nije igrač kluba s Poljuda, a engleski velikan Tottenham za njega će izdvojiti 11 milijuna eura. Međutim, još uvijek nije službeni član engleskog kluba.

Kako bi i službeno navukao dres Spursa mora navršiti 18 godina. Upoznao se s klubom koji u njemu vidi veliko potencijal, a na stadionu u sjevernom Londonu uživo je gledao utakmicu protiv Evertona. Kratku snimku s utakmice objavio je na svome Instagram profilu.

VEZANI ČLANCI:

Tottenham je u utakmici 18. kola Premier lige slavio rezultatom 2:1. Među strijelce su se upisali Richarlison i Heung-min Son, a za Everton je zabio Andre Gomes. Trenutno momčad Angea Postecogloua zauzima četvrto mjesto na ligaškoj ljestvici s 36 bodova.

Izgledno je da će do ljeta 2025. godine, kada službeno postaje član kluba, vrijeme provesti na posudbi gdje će brusiti svoj talent. Prošle je godine Vušković 11 puta nastupio za prvu momčad i upisao jedan pogodak.

VIDEO Luka Modrić uložio je novac u novi biznis u Madridu. Želi pokrenuti ekskluzivan posao za elitno društvo

Komentara 1

SM
smatokov
20:59 24.12.2023.

Čeka ga propast karijere Kao i većinu ili čak svi koji su otisli van kao i on. Posudbe pa opet posudbe , a samo kako bi klubovi dobili neke pare, a da sacekaju bar da postane senior pa onda kroz europske utakmice nabije cijenu , pa da taj isti klub zaradi punooo veće novce, ali ovako se mažu oči raji jer dio je stigao , ali ga nedmije hajduk prikazati, a dio para će doći tek 2025. Na ovaj način su propali i puno veći talenti i u puno većim klubovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije