Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
olympiacos

Vukojevića 
želi grčki prvak, moguća i posudba

ognjen vukojević
Daniel Kasap/PIXSELL
20.08.2013.
u 18:00

Ognjen Vukojević i Domagoj Vida u domaćoj su 2:0 pobjedi protiv Tavriye odigrali svih 90 minuta i zaradili žute kartone

Nakon dugo vremena naši reprezentativci Ognjen Vukojević i Domagoj Vida bili su u sastavu kijevskog Dynama u utakmici ukrajinskog prvenstva. Dynamo je doma svladao Tavriyu 2:0, strijelci su bili Bezus i Yarmolenko, a trener Oleg Blohin oba je hrvatska nogometaša na travnjaku ostavio svih 90 minuta.

Zanimljivo, i Vukojević i Vida u prvom su poluvremenu dobili žute kartone, a na vratima Tavriye bio je srpski reprezentativac Kahriman... Naš izbornik Igor Štimac može biti zadovoljan spoznajom da su Vukojević i Vida napokon igrali za Dynamo s obzirom na to da za utakmicu u Beogradu protiv Srbije najozbiljnije računa na obojicu.

A prema pisanju ukrajinskih medija grčki je Olympiakos i te kako zainteresiran za Vukojevića, no o njegovu možebitnom odlasku u Atenu odlučit će klupski predsjednik Igor Surkis do kraja prijelaznog roka. Vukojević ima čvrst ugovor s Kijevljanima i malo je vjerojatno da će ga Surkis prodati Grcima, posebno sada kada ga je i trener Blohin uvrstio u momčad. Međutim, ostvari li se taj transfer u sljedećih desetak dana, Vukojević će otići u Atenu na posudbu, kao što je to bilo i lani kada je proljeće proveo u moskovskom Spartaku.

Dodajmo na kraju da se još jedan naš reprezentativac u Kijevu Niko Kranjčar još uvijek oporavlja od rupture mišića. Kranjčar je izvan travnjaka više od mjesec dana, od sredine srpnja, a povratak se očekuje početkom rujna.

>> Surkis: Vukojevićev odlazak bila je velika pogreška

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije