Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilićev specijalac

Vukojević: Hrvati, ponosite se! A četvrtfinale ćemo izboriti!

ognjen vukojevic
PA/Pixsell
14.06.2012.
u 21:04

- Imao sam poseban zadatak, izbornik mi je rekao da moram pomagati stoperima i pokrivati prostor - kaže hrvatski veznjak.

Ognjen Vukojević bio je jedan od specijalaca u Bilićevoj taktici za Italiju.

SuperMandžo spasio Hrvatsku, sa Španjolskom za četvrtfinale!

Prandelli: Trebali smo pobijediti, zaslužili smo tri boda!

- Pokazali smo karakter, takvo drugo poluvrijeme odigrati! Bilo je teško prvo poluvrijeme, u svlačionici smo rekli što treba ispraviti i stvarno smo se digli, fizički i taktički, Mandžo je zabio krasan gol i očekivao sam da ćemo i pobijediti, jer smo dobili krila nakon gola - rekao je Vukojević i zatim otkrio što je točno bio njegov zadatak:

- Imao sam poseban zadatak, izbornik mi je rekao da moram pomagati stoperima i pokrivati prostor. Talijani su uigrani, sve igraju po shemi, posebno je opasan Pirlo i njegove dubinske lopte.

Pletikosa: Naša obrana dala mi je snage da skidam one zicere!

Vukojević je poručio navijačima:

- Svi ljudi u Hrvatskoj mogu biti ponosni na ono što smo pokazali! Odigrali smo dvije sjajne utakmice, čeka nas još jedna, teža, sa Španjolcima. Hrvatska ima snage za četvrtfinale.

Komentara 3

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
21:09 14.06.2012.

ovo je na tragu izjave kako ne smiju biti bočice, već bokali na stolovima....reče premudra vlada

Avatar Euro2012
Euro2012
21:14 14.06.2012.

Ognjen Vukojević sigurno smatra da če Španjolska ili odigrati samo sa 8. igrača ili sa 11. bez Inieste i Xavia..

RB
rudimir bombardirovic
10:09 15.06.2012.

Ne znam koje "dvije sjajne" utakmice je Vukojević vidio. Mi smo vidjeli "dvije očajne" utakmice, u drugoj smo imali sreće da izjednačimo, a u prvoj nas je sreća toliko išla, da smo pobijedili. Nismo mi sinoć odigrali dobru utakmicu, čakk ni drugo poluvrijeme, već samo "petnaestak", min, drugog poluvremena, a čak i to u "intervalima".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije