Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačao Flensburg

Vujović je želio Kozinu, ali je odšteta velika, pa će sada napasti Zagreb

Krešimir Kozina
22.10.2015.
u 11:50

Ljubomir Vranješ: Dugo vremena smo pratili hrvatskog rukometaša, on je kao medo koji sjajno lovi lopte i s lakoćom postiže pogotke.

Krešimir Kozina ostvario je transfer iz snova. Hrvatski kružni napadač potpisao je do kraja sezone za njemački Flensburg, momčad koja će uskoro odigrati dvije utakmice protiv PPD Zagreba u skupini Lige prvaka. Zanimljivo je da je Kozina bio prvi na listi želja zagrebaša nakon odlaska Ilije Brozovića i Tea Čorića.

– Nismo ga uspjeli dovesti jer je trebalo platiti 40.000 eura odštete s obzirom na to da je Krešimir imao ugovor sa austrijskim Alpa-Hardom do kraja sezone. No Flensburg nije imao tih problema pa je platio. Ostali smo u kontaktu s njegovim menadžerom i postoji mogućnost da dođe k nama sljedeće sezone – rekao je Ante Ančić, direktor kluba PPD Zagreb.

Ovaj 25-godišnjak počeo je igrati rukomet u Matuljima, pa u Zametu, odakle je otišao u našički Nexe. Posljednje dvije i pol sezone igrao je u Austriji.

– Velika je čast za mene nositi dres Flensburga. Uvijek sam želio igrati u Bundesligi – rekao je Kozina i uzeo dres s brojem 44.

Kozina je na Svjetskom kadetskom prvenstvu u Tunisu 2009. godine s Hrvatskom osvojio zlato. Prvi pivot bio je Marino Marić, a u toj generaciji igrali su još Luka Stepančić, Ivan Slišković, Lovro Šprem, Nikola Špelić...

– Krešimir je medvjed koji hvata lopte i postiže pogotke – kratko ga je opisao Ljubomir Vranješ, trener Flensburga.

Krešimir će na crti igrati u paru s Dancem Henrikom Toftom Hansenom.

>>Kozina četvrti hrvatski pivot u Bundesligi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije