Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malo dobrih ljudi

Vugrinec: 20 godina kradu i namještaju lige, a sad se sve lomi na nama

'20.08.2011.,Varazdin - 1. HNL, 5. kolo, NK Varazdin - NK Istra 1961. Davor Vugrinec Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
25.02.2012.
u 08:09

U HNS-u pobojali su se za svoje fotelje, a odluka koju su donijeli je sramotna šteta brojni su se okoristili ovim klubom i nikad nisu vratili barem dio onoga što im je omogućio, kaže Vugrinec

Osim Karlovca, Varaždin je drugi klub koji zbog suspenzije Komisije za žalbe HNS-a nije odigrao jednu prvoligašku utakmicu!

Unatoč optimističnim najavama i dogovoru s trojicom svojih bivših igrača, Pavličićem, Drevenom i Prahićem, koji su pristali na odgodu isplate dugova, trećeligaš NK Čakovec bio je dosljedan u svojim zahtjevima.

Susjedi iz 17 kilometara udaljenog Čakovca traže naplatu cijelog duga od otprilike 200.000 kuna i to odmah.

– Sve ono što se događalo hrvatskom nogometu zadnjih 20 godina sada se prelomilo na našim leđima. Moćnici u HNS-u cijelo su to vrijeme krali, namještali prvenstva, a sada sa smjenom vlasti u državi, od jednom su se pobojali za svoje fotelje i odlučili od slova do slova provoditi zakon.

Sramotna je njihova odluka tim više jer se u situaciji sličnoj našoj, nalazi još pola lige – ogorčen je Davor Vugrinec, legenda varaždinskog i hrvatskog nogometa.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar žič
žič
08:44 25.02.2012.

herjavca nema,fabrika,,varteks je a umoru,je kaj je tu je,svi koji su se motali oko ,,varteksa,,(varaždina)dok je bilo love i dok se je imalo kaj,,čopnuti,,sad su se lijepo maknuli,sada su se trebali isprsiti ti lovaši i pokazati kolko voliju,,varaždin,,je al je lako tudjim hurcem vleči po trnju.........

PI
piranha
08:55 25.02.2012.

Vugrinec !Srami se.Dok su ti isti kako ti kažeš krali i ti sa njima uzimao bilo je sve u redu.Sada kada si ostario i ponovno sebi tražiš namještenje napadaš te iste.Arivederči Vuga bilo te je dosta do sada a sa ovom izjavom pokazao su svu lepezu svoje nekorektnosti i kvarnosti.Mali si čovjek Vugrinec.

ZW
zweistein
11:23 25.02.2012.

kao pravi \"fudbaler\" vuga sigurno misli da je mamić kriv za izbacivanje varteksa iz lige, ali ne zbog dugova nego da vuga ne prestigne cvitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije