0 22°C
  • Tirano:

    Đoković je svjetski sportaš prije svega i plijeni i igrom i izvan nje!? Ivanišević je još u Davis kupu kao junior igrao sa Živoinovićem u dublu još kao junior (Brenin suprug), za one koji ne znaju!? Veze ne samo velikih ... prikaži još! tenisača, već košarkaša te nogometaša ne mogu se izbrisati bilo čijom netrpeljivošću!? A i zbog čega da se srame?! Vučića ili Plenkovića? Ma dajte molim Vas!? Ivaniševića Engleska pozna bolje nego Plenkija, Brkića, Milanovića?! Po takvim smo sportašima poznati a ne političarima?

  • Dalekovod:

    1993 na jednom skupu HDZ pitam Sanadera Francuzi i Njemci su 15 godina nakon drugog svjetskog rata imali Zajednicku vojsku dali mi i Srbi mozemo imati zajedničku vojsku. A Sanader veli. Postavili ste pitanje i sami dali odgovor

  • wivviene:

    Vucic jos nije razumio da Europm drma Rimska imperija ( Vatikan ) i otpaci istih, i da je Srbija koja je njima otela moc, razvalila TRI Carstva, i oslobodila Europu i citavo covjecanstvo iz ROPSTVA, nikada nece njima biti prijatelj. ... prikaži još! Hrvati su nebitan faktor u citavoj toj prici, mi njima sluzimo kao topovsko meso u ostvarenju njihovih ciljeva, kao i svi ostali mali narodi koje su oni porobljavali kroz povijest, i koje jos uvijek porobljavaju i drze u ropstvu, a tu spadaju svi narodi na tim prostorima. Svi osim Srba. Politiku u Europi kroje oni, Vatikan, generali i vojska, a ne politicari, njihovi konobari na vlasti. Citava EU-ropska unija je pod njihovom kontrolom, i njihov jedini cilj je oteti moc suverenim drzavama nastalim nakon 1. i 2. svjetskoga rata. i vratiti Europu u ROPSTVO, pod svoju cizmu. I ne samo Europu, nego i citav svijet, zato su sada u sukobu sa zapadnom civilizacijom, Amerikom, Britanijom i saveznicima iz 2.svjetskoga rata. koji su njih tukli u 2.svjetska rata, zato sto im se Americki Predsjednik nasao na putu i pomrsio im konce, zlotvorima. Srbija mora gledati sebe, a ne nasjedati na te jeftine fore, i ne slusati nikoga osim Amerike i slobodnoga i suverenog anglosaxonskog zapadnoga svijeta.

Još iz rubrike Sport

Ante Rebić
BUNDESLIGA

Trener kaznio Rebića, a Frankfurt izgubio, Brekalo junak

Red Bull Cliff Diving
RED BULL CLIFF DIVING

Spektakl na Starom mostu: U Mostaru padale desetke

Igor Tudor Stipe Pletikosa
NEOČEKIVANO

Nije se tome nadao: Hrvat zabrinuo Hrvata