Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
77 10°C
  • Tirano:

    Đoković je svjetski sportaš prije svega i plijeni i igrom i izvan nje!? Ivanišević je još u Davis kupu kao junior igrao sa Živoinovićem u dublu još kao junior (Brenin suprug), za one koji ne znaju!? Veze ne samo velikih ... prikaži još! tenisača, već košarkaša te nogometaša ne mogu se izbrisati bilo čijom netrpeljivošću!? A i zbog čega da se srame?! Vučića ili Plenkovića? Ma dajte molim Vas!? Ivaniševića Engleska pozna bolje nego Plenkija, Brkića, Milanovića?! Po takvim smo sportašima poznati a ne političarima?

  • Dalekovod:

    1993 na jednom skupu HDZ pitam Sanadera Francuzi i Njemci su 15 godina nakon drugog svjetskog rata imali Zajednicku vojsku dali mi i Srbi mozemo imati zajedničku vojsku. A Sanader veli. Postavili ste pitanje i sami dali odgovor

  • Immanuell:

    Isprdavajte se koliko hoćete, ali Vučić je u pravu. Koliko god vam apsurdno izgledalo, Hrvati i Srbi su u demografski izrazito lošoj situaciji, to se već debelo odražava na svakodnevicu obje zemlje. Govorimo skoro istim jezikom, bili smo 70 godina ... prikaži još!a u jednoj državi, ratovali smo i prolili krv međusobno. Kad to prođe, a vrijeme sve liječi, budućnost će nas prisiliti da se oslonimo jedni na druge ili nas više neće biti. Ima naroda oko nas koji samo čekaju povoljne političke prilike, a biološki su jači od oba naroda. Tko to dočeka od današnjeg ili idućeg naraštaja, pričat će.

Još iz rubrike Sport

Veljko Mršić
Kvalifikacijski turnir

FIBA nas pogurala prema Tokiju: Za Olimpijske igre borit ćemo se ispred naših navijača!

Dani Olmo
Kvalifikacije za Euro

Valjda su pripremili šampanjac: Sve govori da će već večeras u Dinamu biti razloga za slavlje

5
Đoković
IVANIŠEVIĆEV ŠTIĆENIK

Sramota je što su Englezi radili Novaku Đokoviću! I zvijezde stale u obranu Srbina

26