Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
avdija vršajević:

Vruća glava svašta kaže i dužan sam ispriku sucu

Avdija Vršajević
Ivo Čagalj/Pixsell
Autori: Vecernji.hr, Goal
30.11.2014.
u 16:57

- Kriv sam. Bio sam revoltiran jer nam je poništen regularan pogodak - rekao je Vršajević.

Dok je na splitskoj Rivi 30.000 ljudi protestiralo protiv HNS-a, Hajduk je pred praznim tribinama izgubio od Zagreba rezultatom 2:0. Sve je moglo biti drugačije, da kod rezultata 0:0 nije poništen čisti pogodak Splićanima.

To je posebno iziritiralo bh. reprezentativca Avdiju Vršajevića, koji je po završetku susreta verbalno napao pomoćnog suca Conjara.

"Sram te bilo, sakrij se u rupu, magarac jedan", rekao mu je Vršajević, a uredno zapisali prisutni novinari.

Ipak, dan poslije, Avdija je shvatio da je pretjerao u reakciji.

"Kriv sam. Bio sam revoltiran jer nam je poništen regularan pogodak, ali svjestan sam da nisam smio onako reagirati. Vruća glava svašta kaže i dužan sam ispriku sucu, što ću i uraditi prvom narednom prilikom kada se sretnemo", kaže nam Vršajević, koji dodaje kako su on i suigrači odigrali zaista lošu utakmicu.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Zagreb razmontirao i razgolitio nemoćni Hajduk, suci oštetili Tudorovu momčad

Komentara 4

MA
majstor1
18:58 30.11.2014.

a sad da je po zakonu za koji se kao zalazu sta da oderu Vrsajevica jedno 5 utakmica za nesportsko ponasanje(vani mu tako nesto nebi bas palo na pamet)

Avatar nula
nula
19:45 30.11.2014.

Avdija je morao dobiti crveni . On je zaboravio da se nalazi u EU , haha

I0
ivica_01
21:44 30.11.2014.

odakle ovaj,haha trebali su prekinut susret,zasto hajduk stalno uništavaju haha rijesite među sobom reda,vaše mafijaše u klubu,igrače nemate....dinamo ide krivo,što rijeka nekuka o ajduce vrati se jugii drugu svom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije