Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugrušak na hvatištu mišića

Vrsaljko se vraća Njemačku gdje će u petak biti operiran

\'Giuseppe Rossi (L) of Villarreal fights for the ball with Sime Vrsaljko of Dinamo Zagreb during their Europa League Group D soccer match in Zagreb September 16, 2010.  REUTERS/Nikola Solic (CROATIA
Reuters
23.03.2011.
u 22:12

Plave će u petak na fešti u Sarajevu 
dočekati legende Željezničara Osim, Katalinski, Hadžiabdić...

Dinamov branič Šime Vrsaljko danas će ponovno u München gdje će u petak biti podvrgnut lakšem operacijskom zahvatu u predjelu potrbušnice. Operacija će biti izvedena laserski, a cilj je uklanjanje ugruška na hvatištu mišića. Šime će se u subotu vratiti u Zagreb, a 10 dana nakon zahvata počet će s trenizima. U petak će na Grbavici, u povodu obilježavanja 90. rođendana Željezničara, gostovati Dinamo.

Večera starih prijatelja

Susret Željezničara i Dinama počinje u 19 sati, a u delegaciji Željezničara koja će dočekati goste iz Zagreba, među kojima je najavljen i Milan Bandić, bit će gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen te legende kluba s Grbavice Ivica Osim, Mišo Smajlović, Josip Katalinski, Enver Hadžiabdić, Josip Bukav, Brane Jelušić i drugi.

– Nakon utakmice u hotelu Radon Plaza, gdje će biti smješteni igrači i čelnici Dinama, organizirat ćemo večeru starih prijatelja. Očekujemo veliku delegaciju iz Dinama i sjajno druženje – naglasio je Muharemović, koji se nada da se neće ponoviti nemile scene od prije nekoliko godina, kada je prekinut prijateljski susret između Želje i Dinama igran na Grbavici.

– Dinamo ovaj put ne vodi navijače zbog bojkota, ali znamo da će modre bodriti njihovi navijači iz Hercegovine - kaže Muharemović i nastavlja:

Nije umjesto Karlovca

- Već smo najavili razgovore s policijom i našim navijačima. Dolazi nam nekadašnji rival kako bi uveličao našu proslavu 90 godina postojanja i tako ćemo se i ponašati. Vjerujem da će sve proći u najboljem redu, osobito zato što su iz Dinama naglasili da bi voljeli u Sarajevu ostati i dan nakon utakmice kako bi prošetali Baščaršijom. Karlovac je trebao gostovati 25. ožujka, a Dinamo u nekom drugom terminu. Međutim, spletom okolnosti dogodilo se da je meč protiv Karlovca otpao i Dinamo je prihvatio naš poziv - zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
23:05 23.03.2011.

Sam nek sve prođe u najboljem redu i konačno zaigra !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije