Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJA

Vrsaljko propušta Švicarsku; svi igrači do početka SP-a na doping-testu

Šime Vrsaljko
Foto: Reuters (Ilustracija)
17.02.2014.
u 13:19

– Ozljeda koljena teža je nego što se očekivalo. Neće ga biti sigurno u sljedeće dvije utakmice Genoe, a vrlo vjerojatno neće se odazvati ni na poziv reprezentacije – pišu talijanski mediji.

Šime Vrsaljko zbog ozljede koljena, koja je nastala 9. veljače na utakmici protiv Livorna, pauzirat će još tri tjedna. To znači kako neće konkurirati za utakmice Genoe protiv Napolija i Catanije, a vrlo vjerojatno neće biti ni na raspolaganju izborniku Hrvatske Niki Kovaču za prijateljsku utakmicu protiv Švicarske 5. ožujka.

– Ozljeda koljena teža je nego što se očekivalo. Neće ga biti sigurno u sljedeće dvije utakmice Genoe, a vrlo vjerojatno neće se odazvati ni na reprezentativni poziv – piše Il Secolo XIX, a prenosi CalcioMercato.

Svi igrači na doping-test

A kad smo kod reprezentacije, Fifa je danas najavila da će svi igrači koji konkuriraju za Svjetsko prvenstvo u Brazilu biti podvrgnuti doping-testu.

Fifa će s testiranjima krenuti od 1. ožujka, a do početka SP-a cilj im je nenajavljeno testirati sve igrače.

– Nećemo javnosti otkriti kada ćemo početi s testovima. Možemo doći bilo kad i bilo gdje ako tako odlučimo. Znat ćemo plan svake reprezentacije od 1. ožujka i onda ćemo u našem sjedištu odlučiti kada ćemo i kamo ići. No, jedna stvar mora biti jasna: svaki će igrač biti testiran barem jednom prije SP-a – rekao je šef Fifine liječničke komisije Jiri Dvorak.

>> Na Kovačevu popisu za Švicarsku nema igrača Dinama i Hajduka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije