Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šime Vrsaljko

Vrsaljko: O Dinamu ovisi ostajem li u Maksimiru!

Uvijek vjerni (1)
Marko Lukunić/Pixsell
16.12.2010.
u 18:39

Teško je Šime Vrsaljko proživljavao Dinamov posrtaj protiv PAOK-a...

– Eh, kad ta lopta nije htjela u gol... Bilo je gadno, ledeno, ali dečki su bili požrtvovni, dali su sve od sebe, igrali su odlično u prvom poluvremenu. I onda klasična priča, kad ne iskoristimo šanse, suparnik jedinu iskoristi – kaže Vrsaljko.

Veliki je interes inozemnih klubova za vas. Odlazite li ili ostajete u Maksimiru?

– O svim tim ponudama ja najmanje znam, i to me ne muči. Dinamo je moj klub i uopće nisam razmišljao o transferu i nekome drugom klubu. Ovdje mi je lijepo, volim klub i navijače i neću imati baš ništa protiv ostanem li u Zagrebu. Dakle, samo o klubu ovisi ostajem li u Maksimiru – kaže Vrsaljko.

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jozinho
21:25 16.12.2010.

vrsaljka treba zadrzati barem do dvadeste godine....

VE
Velikogoričan56
23:52 17.12.2010.

Vrsaljka bi svakako trebalo zadrzati , jer vrijedi za Dinamo vise od Sammira, to se vidjelo i na utakmici s Grcima, jer Etto nije kapacitet za desnog branica, niti pazi na svog covjeka niti zna sto bi s loptom kad predje centar, a Vrsaljo bas to odlicno radi. Sammira moze mijenjati Badelj, treba mu dati slobodu, imam osjecaj da ga Sammir samo gusi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije