Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi igrač Intera

Vrsaljko na pregledu, navijači ga iznenadili pitanjem, a evo kako je reagirao

Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
01.08.2018.
u 15:25

Nagađa se da će Inter jednogodišnju posudbu platiti 6,5 milijuna eura, a onda na kraju sezone dodati 17,5 milijuna eura

Šime Vrsaljko danas će i službeno postati novi igrač Intera. Hrvatski reprezentativac stigao je na liječnički pregled, a nakon toga stavit će potpis na ugovor.

Priča se zakotrljala još prije nekoliko dana, a jučer je stigla i potvrda od Atletica.

>>Pogledajte urnebesan video u kojem Lovren doziva Vrsaljka

"Nakon dvije sezone u kojima je branio boje našeg kluba i pokazao svoj talent i požrtvovnost, želimo mu svu sreću na novoj postaji u Interu, koji ima opciju otkupa njegovog ugovora", napisao je Atletico.

Nagađa se da će Inter jednogodišnju posudbu platiti 6,5 milijuna eura, a onda na kraju sezone dodati 17,5 milijuna eura i trajno otkupiti njegov ugovor.

Vrsaljka je danas dočekala grupa navijača, pozdravljali su ga, a onda i iznenadili pitanjem.

"Dovodiš li nam Modrića", upitali su ga navijači, a Šime se na to samo nasmijao. Naravno, nastavak je to priče koja je danas odjeknula svjetskim medijima, a prema kojoj talijanski klub radi na dovođenju hrvatskog kapetana.

Inače, Šime će danas postati treći Hrvat u redovima Nerazzurra, tamo ga već čekaju Marcelo Brozović i Ivan Perišić.

>>Pogledajte koji velikani žele hrvatske nogometaše

Komentara 4

NE
Nemanadimak
20:59 02.08.2018.

Admine sto ne brišeš provokatorske komentare i nikove koji su takodje provokativni i bezobrazni i nemaju nikakve veze sa tekstom. Jel vam to i cilj uništiti večernji kao sto pokušavate sve u ovoj Hrvatskoj uništiti. Odvratni ste zbilja i vi i provokatori na vašoj stranici. Šteta je bilo boriti se za vas i šteta mladih života koji su se ugasili da bi danas oni koji su pravili zločine po Hrvatskoj ponovo vrijeđali skupa sa vama cijelu hrvatsku. Sramite se.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
15:32 01.08.2018.

Još malo pa se vidjamo se lahko potrubim spred tvojom hižom sredinom avgusta prijatel i ne boj se ja plaćam pivo 😂

Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
15:28 01.08.2018.

Vrsaljko na pregledu, navijači ga iznenadili pitanje je li dobio neki modri dres svjetskih prvaka u Rusiji , i evo kako je domoljubno uvrijeđeno reagirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije