Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazala Fed kup

Vrijeđaju lijepu Anu Ivanović: Igraj za Njemačku, Španjolsku... ionako voliš njihove muškarce

Ana Ivanović
Foto: Ana Ivanović/Instagram
1/7
29.12.2015.
u 22:36

Ana Ivanović otkazala je nastup za reprezentaciju u prvom kolu Fed kupa

Srpska tenisačica Ana Ivanović otkazala je nastup za reprezentaciju u prvom kolu Fed kupa, a ta odluka nije naišla na odobravanje tamošnje sportske javnosti. Srbija se bori za nastup u Svjetskoj skupini, a na putu joj stoji snažna Španjolska koja ima dvije igračice među deset najboljih na svijetu – Garbiñe Muguruzu i Carlu Suárez Navarro. 

– Već je prijavila turnire na kojima će igrati. Olimpijska je godina i mora se pripremiti za napornu sezonu. Neće je biti u reprezentaciji jer je prezauzeta, rekla je za Sportski žurnal izbornica srpske reprezentacije, Tatjana Ječmenica-Jevtić.

Mnogi su ogorčeni potezom lijepe tenisačice, a Kurir ističe:

– To je u najmanju ruku nekorektno od Ivanovićeve, jer se za prethodni meč protiv Paragvaja praktično sama pozvala, jer joj je taj nastup za državnu ekipu bio potreban da stekne pravo nastupa na Olimpijskim igrama u Riju. 

Neki su otišli toliko daleko da su joj predbacili i veze sa strancima.

– Idi i igraj za Njemačku, Španjolsku ili Australiju... voliš muškarce iz tih zemalja, a Srbi ti ne valjaju – poručio je jedan navijač.

>>Atraktivna Ana Ivanović napravila je selfie godine u haljini ispod koje nema grudnjak!

Komentara 24

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:26 29.12.2015.

pa koga briga tko ce igrati za bilo koju srpsku reprezentaciju? Kaj je taj halar toliko zateleban da ne propusta pisati o doticnoj, uvijek je titulirajuci s lijepa, zgodna, atraktivna i sl. A pogotovo je nebulozan onaj tekst "pozirala bez grudnjaka" jer je po fotografijama kristalno jasno da joj grudnjak uopce ne treba....

PO
PowerPoint
23:18 29.12.2015.

" Idi i igraj za Njemačku, Španjolsku ili Australiju...voliš muškarce iz tih zemalja, a Srbi ti ne valjaju - poručio je jedan navijač." Hahahaha.....Halar ti si dno novinarstva....

DU
Deleted user
00:57 30.12.2015.

Ispada da ih jedino Hrvatice vole. zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije