Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Islanda
Povratak na članak

Vrbanović: O Čačiću se ne raspravlja, pa ima novi ugovor

Nećemo nagađati što će biti ako ne odemo na SP, treneri ovise o rezultatu, kaže Vrbanović

Komentari 19

LO
Long
14:21 14.06.2017.

Tko tu za koga igra? Jel mi placamo njega ili Vi ti Vrbanovicu? Nisi li ti onaj isti kojem se sudi za korupciju i kriminal u HNSu, skupa sa Mamicima?

VL
DE
debelaberta11
14:59 14.06.2017.

a tko mu je dao novi ugovor? zbog čega? zbog pobjeda protiv Kosova ili Finske? pa sa svakim težim protivnikom se mučimo, tu se vidi kvaliteta trenera koju on nema, zato ćemo ispast sa SP ako se uopće kvalificiramo, jer u egal utakmicama trener je taj koji radi razliku (npr. Portugal nas je pobijedio zbog Santosa). ovaj klaun ne zna zamijeniti igrača? pa o čemu mi pričamo?

VL
BI
bitfojc
14:53 14.06.2017.

ovo je vrijeđanje zdravog razuma, svi treneri koji su dobili otkaz su imali ugovore, Vrbanoviću na čemu si ti?

VL
MA
mamarti
14:17 14.06.2017.

komedija se nastavlja vrhunski igrači i polu amater trener lakrdija mamičeva

VL
MA
..Marsijanac
17:47 14.06.2017.

Cacic je najlosiji izbornik kojeg smo imali. Pod njegovim vodstvom reprezentacija igra kalkulantski. Covijek pojma nema o taktici nit kada uvoditi zamjene. Njegovo forsiranje Badelja, Pivarica i Mandzukica je upravo nevjerovatno kao i njogovi nesporazumi sa Lovrenom na stetu repke.ke. Da ima imalo savjesti podnio bi ostavku.

VL
RO
rokoxy1
22:23 14.06.2017.

ajde Vrbanovicu nemoj lupat sve radis sto ti se naredi ,ti sam nemas kocepta,niti tvoj koncept moze proc ,nego samo slusas Mamica, a Suki isto ,ljudi koji necitaju Portale i Novine znaci da ga nezanima Javnost , a nemisli valda Cacic da je to njegov privatni klub. Ako zeli privatni Club neka si kupi klub pa neka investira pa neka radi sta hoce , Reprezentacija se financira od porezni obaveznika , Potom jedan pravi Trener mora biti na raspolaganju javnosti i Novinarima, samo se tako moze napredovat i poboljsavat rad u Repreztaciji. Rad se mora otvoreno analizirat i izvuci pouku iz odigrane utakmice i ako se tako radi onda se fela moze popraviti , Kreativnost se trazi , kako Bilic trci oko linije i sve cini da bi pokreno svoj Tim. a ne spava, Jel ako nisi ambiciozan i bez vrlo velikog truda ,rada ,nema uspijeha . uvijek mora biti spreman nesto izmjeniti i biti zainteresiran. A nemislit a oni su Klasa igraci oni ce to dobiti .Onda bolje bez Trenera. S Postovanjem : navijac Dinama vec 40g.

VL
TP
tugomir.pokas
22:44 14.06.2017.

Tko mu je dao novi ugovor.??? Pa treba mu dati ugovor sa visokim obeštečenjem u slućaju raskida .To je nužno da bi se imalo što "sporazumno" podijeliti nakom neuspjeha koji slijedi za tri mjeseca.

VL
VI
vidigal
13:48 15.06.2017.

Zašto naša reprezentacija godinama ima loše,nesposobne i nadasve nestručne izbornike????Hajduka terenira stranac,Dinama stranac,Rijeku stranac a repku usranac.

VL
TA
tarzan
14:27 14.06.2017.

Kakav god je bolji je od Štimca i Kovača za tri klase.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.