Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER NA POMOLU?

Vratara 'vatrenih' želi španjolski prvoligaš, poznata i cifra koju su spremni ponuditi

Split: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije na Poljudu
Miroslav Lelas/PIXSELL
03.08.2022.
u 20:04

Getafe bi za Ivušića, tvrdi Marca, htio izdvojiti tri milijuna eura, a to je cifra koja ne bi trebala predstavljati problem za španjolskog prvoligaša, barem tako piše u spomenutom glasilu

Španjolski nogometni prvoligaš Getafe iznimno je zainteresiran za dovođenje Ivice Ivušića, hrvatskog reprezentativnog vratara koji je član NK Osijeka, izvještava španjolska Marca.

Getafe je nedavno ostao bez čuvara mreže Rubéna Yáñeza koji je prešao u Malagu. Ostali su na dva vratara Davidu Soriji i Diegu Condeu i potrebna im je još jedan alternativa. Prvi izbor kluba bio je 24-godišnji Alvaro Fernandez iz Huesce, no sada je Marca navela i ime hrvatskog golmana.

Getafe bi za Ivušića, tvrdi Marca, htio izdvojiti tri milijuna eura, a to je cifra koja ne bi trebala predstavljati problem za španjolskog prvoligaša, barem tako piše u spomenutom glasilu.

Španjolska La Liga počinje 12. kolovoza, a Getafe svoju prvu utakmicu igra tjedan dana kasnije protiv Atletico Madrida.

Komentara 3

PR
prajdali100
21:49 03.08.2022.

Bolji je od Livakovića za klasu !

DU
Deleted user
20:49 03.08.2022.

Ivušić je odličan vratar. Vrijedi i više od ponuđenog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije