Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simon Sluga

Vratar Rijeke: Buffon mi je pokazao neke trikove

Simon Sluga
Marko Lukunić/PIXSELL
29.06.2012.
u 14:39

Hrvatska reprezentacija do 19 godina okupila se za odlazak na Europsko prvenstvo u Estoniji.

Među njima je i Simon Sluga, vratar Rijeke koji je godinu dana proveo u Juventusu, s igračima koji su okosnica talijanske reprezentacije, finalisti Europskog prvenstva.

– Bio sam u Juventusu i žao mi je što više nisam, ali dobro, vraćam se u Rijeku koja se sredila, pojačala upravu, stožer i dovela odlične igrače. Pod ugovorom sam s Rijekom, no vidjet ćemo što će biti s ponudama nakon našeg Europskog prvenstva u Tallinu – kazao je Sluga.

Kakve ste dojmove donijeli iz Torina, jeste li radili s Buffonom?

– Bilo mi je prekrasno, a s Buffonom sam radio svaki dan, ne mogu opisati kakvi su mi to doživljaji bili. Sad te igrače gledam na Euru, na televiziji, a do jučer sam s njima radio. I drago mi je zbog Italije koja nikada tako dobro i učinkovito nije igrala, nisu me iznenadili.

S kime ste bili najbolji u Juventusu?

– S Pirlom i Buffonom. Pirlo je kao čovjek fenomenalan, jednostavan, ali doista su si u klubu bili izvanredni, toliko otvoreni, srdačni. Pomažu savjetima, nitko ne se ponaša kao zvijezda.

Tko će biti prvaka, Španjolska ili Italija?

– Italija nakon jedanaesteraca.

Da ste Iniesta, kamo biste pucali jedanaesterac Buffonu?

– Ne bih panenku jer bi to pročitao. Najbolje visoko, pod prečku, jer ako ti pročita stranu na koju pucaš, obranit će ti.

Rijeka se pojačala, može li pomrsiti račune Dinamu?

– Mislim da bismo mogli ugroziti Dinamo. Hajduk? Imaju sve mlade igrače, a u borbi za vrh s mladima je teško. Iza Dinama, Rijeka je najbolji klub ove godine – zaključio je mladi reprezentativac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije