Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSEBUJNA PROSLAVA

Vratar Gorice u dresu Marka Livaje slavio ostanak pa rekao Šibenčanima "Adio Jude"

Instagram/Bozidar Radosevic
21.05.2023.
u 13:06

Vratar Gorice, 34-godišnji Radošević, inače je Splićanin i karijeru je započeo kao vratar Hajduku, za čiju je prvu momčad skupio 12 nastupa

Nogometaši Gorice u subotu su dominantnom 5:2 pobjedom na svojem terenu protiv Varaždina osigurali ostanak u idućoj sezoni HNL-a, najvišeg ranga hrvatskog klupskog nogometa. Ova pobjeda Gorice znači da će Šibenik iduće sezone igrati u drugom rangu našeg nogometa, službeno Prvoj NL nakon tri sezone u najvišem rangu.

Momčad trenera Željka Sopića burno je u svlačionici proslavila uspjeh s buući da je na polusezoni imala velik bodovni zaostatak za Šibenikom.

Na osebujan način je ostanak u ligi proslavio vratar Gorice Božidar Radošević. Na svojem Instagram Storyju objavio je fotografiju na kojoj slavi i nosi dres kapetana Hajduka Marka Livaje.

Uz fotografiju napisao je: "Adio Jude", a fotografiju su u vrlo kratkom vremenskom periodu prenijele i brojne fan-stranice Hajduka na društvenim mrežama.

 

 

Vratar Gorice, 34-godišnji Radošević, inače je Splićanin i karijeru je započeo kao vratar Hajduku, za čiju je prvu momčad skupio 12 nastupa.

Uz Hajduk je u svojoj karijeri branio za iranski Persepolis, mađarske klubove Debrecen i Balmazujvaros, slovenski Koper, crnogorsku Budućnost, bivšeg BiH prvaka Željezničar, te naše klubove Inter, Šibenik, Istru, Solinu, Imotski, Mosor i Hrvace.

Nakon svih tih klubova Radošević je proteklog ljeta postao član Varaždina, da bi s njima ubrzo raskinuo ugovor te postao igrač Gorice, gdje na mjestu prvog vratara trenutno mijenja ozlijeđenog Ivana Banića. 

 

Komentara 4

DM
drazen.muhvic
15:02 21.05.2023.

Imala majka dva sina. Jedan bio pametan, a drugi bio golman...

JO
jotomaja
10:39 22.05.2023.

igračine poput ovog kao i navijačine poput ovakvih ne znaju navijati i voljeti svoj klub, već samo omalovažavati i vrijeđati bolje od sebe

Avatar Cornelius
Cornelius
21:43 21.05.2023.

Sve te lijaje pod hitno van iz Gorice. Tam trebaju igrati samo Hrvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije