Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smiješno

Vratar Černomoreca slavio gol pa ga odmah primio s centra

Golman (1)
Screenshot youtube
23.04.2013.
u 13:30

Gol je priznat, a Metalist je na kraju slavio sa 3:1, u utakmici 25. kola ukrajinskog prvenstva

Igrala se 27. minuta utakmice 25. kola ukrajinskog nogometnog prvenstva između Metalista i Černomoreca kada je Lucian Burdujan doveo goste u vodstvo. Slavili su igrači Černomoreca, a pridružio im se i njihov vratar koji je došao slaviti skroz do sredine igrališta. Nekoliko sekundi kasnije, igrači Metalista već su postavili loptu na centar, ali vratar Černomoreca to nije primjetio te se polako vraćao prema svom golu.

U tom trenutku domaćini su izveli loptu s centra, a Ribeiro Cleiton Xavier odmah je zapucao na gol - i zabio! Gol je priznat, a Metalist je na kraju slavio sa 3:1.

>>Pogledajte fantastične škarice s ruba kaznenog prostora

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije