Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ćiro BLAŽEVIĆ:

''Vraga je Španjolska savršena, pa mi smo ih maltretirali 20 minuta''

'An Indian boy plays with a football behind a sand sculpture created by international sand artist Sudarsan Pattnaik in order to congratulate the Spanish football team on winning the Euro 2012 football
'STRDEL'
03.07.2012.
u 09:39

– Jedino su im Nijemci mogli stati na put, no Löw je to uništio eksperimentiranjem – kaže Barić

Za sjajnu igru Španjolske u finalu Eura pun je pohvalnih riječi i bivši hrvatski izbornik Otto Barić:

– Ovo što su odigrali protiv Italije idealni je model nogometa. Nakon tih 4:0 dojma sam da su Španjolci dozirali snagu do finala. A to mogu samo superiorni.

Bariću je žao što u finalu nije igrao elf.

– Mislim da su jedino oni mogli prekinuti dominaciju furije. No, zbog eksperimentiranja Löw je to upropastio. Ali Nijemci imaju najpotentniju momčad, vjerujem da mogu srušiti Španjolsku već na idućem velikom natjecanju – zaključio je Otto Barić.

Trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević na sebi je svojstven način odgovorio na pitanje igra li Španjolska savršeni nogomet...

– Ma sine, to je k.... od savršenstva. Pa mi smo tu takozvanu savršenu furiju gazili, maltretirali 20 minuta. Oni nemaju igrača koji će dati onakvu loptu kakvu je Modrić odigrao za Rakitića – uzbuđenim je glasom rekao Ćiro.

>> Što još o furiji kažu naši iskusni treneri čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Komentara 3

JA
james49
10:13 03.07.2012.

Je, točno. Trebali smo pobjediti Talijance pa onda bi imali priliku i u finalu. Al treba imati muda!

Avatar rangojack
rangojack
10:16 03.07.2012.

Ciro me uvijek zabavlja ,ali sad je malo pretjerao...!!!

ĆA
ćaćaća
22:15 04.07.2012.

ćiro nije peder:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije