Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crnogorca Mugošu i Dinamo će dalje pratiti

Vojvođani nisu oduševili Mamiće i Jurčića

'25.05.2011,Novi sad,Srbija,Danijel mojsov nogometas novosadske vojvodine,potencijalni je kandidat za pojacanje dinama Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
30.05.2011.
u 20:27

Išli smo gledati, ali nismo vidjeli ništa, no jedna utakmica ništa ne znači, spomenuti igrači ostaju na čekanju, kaže Zoran Mamić

Svaki odlazak na put da bi se uživo vidjelo igrača koji je zanimljiv, isplati se. Drugo su snimke. Pa su iz Maksimira tako ponovo potegnuli do Vojvodine da bi vidjeli četiri zanimljiva igrača, pogotovu Danijela Mojsova i napadača Abubakara Oumarua. Ovaj put išli su u najjačem sastavu, Zdravko i Zoran Mamić te trener Kruno Jurčić.

– Išli smo ih gledati, ali nismo vidjeli ništa. No, uvijek se isplati gledati igrača, uvijek se nešto može vidjeti – rekao je Zoran Mamić.

Hoćete li dovesti spomenutu dvojicu?

– Zasad su na čekanju, iako jedna utakmica ništa ne znači – tajnovit je sportski direktor, no dojam je da su se dinamovci ohladili, da im je odlazak u Novi Sad bio ipak dovoljan da se uvjere da ti igrači nisu za Dinamo. Iako će ih vjerojatno još malo pratiti, Vojvođani su daleko od transfera u Maksimir.

Zanimljivo, tročlana Dinamova delegacija nije se javila Robertu Prosinečkom koji je u tom susretu sa Zvezdom slavio pobjedu 2:0. A nisu se plavi javili ni čelnicima Vojvodine.

Prije toga Zdravko Mamić bio je u Crnoj Gori, sviđa mu se mladi Stefan Mugoša iz Budućnosti. Riječ je o 19-godišnjem napadaču, zanimljiv je igrač i plavi će ga i dalje pratiti.

No, nije zanimljiv samo Mugoša, Zlatko Kranjčar i Fatos Beqiraj već su nekoliko puta rekli da u Crnoj Gori ima mnogo talentiranih igrača, sad su u Dinamu odlučili pomnije pratiti to tržište bogato talentima. A Mamić u džepu sigurno još ima pokoje moguće iznenađenje za ovaj prijelazni rok.

Komentara 3

Avatar cluesblues
cluesblues
22:13 30.05.2011.

smijesno je sta mamic vuce okolo ovu svoju novu guznu muhu jurcica, ko da ovaj ima sta za rec - cak i da ga se ista pita, taj ionak nebi prepoznal potencijalni talent - samo trose lovu za jurciceve putne troskove....kad covjek pomisli koju ce ekipu (vec sad i bez pojacanja) taj nesposobni trenerski mediokritet dobit u ruke, dođe mi zlo....

TO
Tot
12:08 01.06.2011.

ma da sigurno bi ti prepoznao talent,kakav kruno,ma ti bi repku trebo voditi....

VK
vječni krojf
14:49 01.06.2011.

cluesblues, sad si vec predosadan,pretjerujes.Ako ti se taj trener ne svidja onda ga barem ostavi na miru i brini se za svoje probleme.Isti si kao i Junaci samo omolozavanje.Nisi inamovac i nebi te trebalo ni interesirati tko je trener u klubu.Mi pravi Dinamovci prihvacamo svakog trenera i svakom smo spremni dati sansu, a na njemu je da je iskoristi,ako ne znase put pod noge.Takav je trenerski zivot!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije