Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radotić u gradskom vrtu

Vojnović napustio Osijek i otišao u Dinamo, Špehar postao Splitov igrač

Aljoša Vojnović
Foto: Facebook
1/3
24.06.2015.
u 14:50

Većinu igrača poznajem od prije, s Woonom, Blagojevićem i Obšivačem sam igrao u Istri, Faletara i Roga znam iz mlade reprezentacije, kaže Špehar.

Aljoša Vojnović prošlu polusezonu proveo je u matičnom klubu Osijeku, a na svom Facebook profilu objavio je kako karijeru nastavlja u Dinamu iz Bukurešta. Nakon Norveške, Austrije i Irana bit će mu to četvrta inozemna destinacija i ukupno deveti klub u karijeri.

Rumunji, koji su prošle sezone bili sedmi u domaćem prvenstvu, u Italiji se pripremaju za novu sezonu.

A u Gradski vrt iz Splita je stigao iskusni Tomislav Radotić i potpisao dvogodišnji ugovor. Osječanin nikada nije nosio bijelo-plavi dres pa će mu se tako ispuniti san nakon 200-tinjak odigranih utakmica u HNL-u.

Crveni iz Splita pak su u svoje redove doveli igrača poniklog u Osijeku, Dinu Špehara. Potpisao je ugovor na tri godine, a momčadi se priključio na pripremama u Sloveniji. U Split dolazi iz Dinama s kojim je nedavno raskinuo ugovor. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Istri 1961 gdje je imao zapaženu minutažu, a zabio je tri pogotka.

- Drago mi je što sam došao u klub koji uvijek ima visoke ambicije, Split se uvijek bori za vrh tablice i nadam se da ću im pomoći u tome. Većinu igrača poznajem od prije, s Woonom, Blagojevićem i Obšivačem sam igrao u Istri, Faletara i Roga znam iz mlade reprezentacije. Vjerujem da ću opravdati povjerenje trenera Zorana Vulića i da ću mu se što prije nametnuti - po dolasku je kazao Dino Špehar, stoji na Splitovoj službenoj stranici.

>>Rijeka 'puca' visoko, pojačali su se najtalentiranijim mladim reprezentativcem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije