Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

VN Malezije: Minuta šutnje za nestale putnike

formula 1 Japan (1)
27.03.2014.
u 14:17

- Planiramo uoči samog početka nedjeljne utrke održati minutu šutnje za žrtve iz nestalog zrakoplova - rekao je šef Organizacijskog odbora Razali

U nedjelju se održava Velika nagrada Malezije, a vozači i dužnosnici Formule 1 prije ove utrke minutom šutnje odati će počast žrtvama nestalog malezijskog zrakoplova.

Podsjetimo, zrakoplov Malaysian Airlinesa nestao je 8. ožujka i otada više od 20 zemalja traga za njim. U avionu se nalazilo 227 putnika i 12 članova posade.

- Planiramo uoči samog početka nedjeljne utrke održati minutu šutnje za žrtve iz nestalog zrakoplova - istaknuo je šef Organizacijskog odbora malezijske utrke Razlan Razali.

Iako je spominjano i otkazivanje utrke, ono se ipak nije dogodilo. Ipak, interes za utrku je manji nego prošle godine. Dosad je prodano dvostruko manje ulaznica nego prošle godine kada je utrku pratilo 84.000 gledatelja.

Očekuje se da će brojni vozači na svojim kacigama i bolidima imati poruke podrške za stradale i njihove obitelji.

>> Tajlandski satelit snimio 300 predmeta u moru: Jesu li s Boeinga?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije