Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAG JE U DETALJIMA

Vlatka Peras neće na ručak s Jakobušićem: Ovo je krucijalan dokaz novih vjetrova u Dinamu

Split: Svečana loža na Poljudu na utakmici između Hajduka i Dinama
Matija Habljak/PIXSELL
29.03.2024.
u 13:58

Uoči derbija delegacije splitskog i zagrebačkog kluba, kao što je i uobičajeno, naći će se na jelu i piću. No tamo neće sjediti baš nitko iz uprave Dinama

Dinamo i Hajduk odigrat će u subotu od 19.30 sati veliki derbi hrvatskog nogometa u sklopu 28. kola HNL-a. Prva je to od dvije velike utakmice između splitskih i zagrebačkih rivala, budući da će se na istom mjestu u srijedu sastati u polufinalu Kupa. Ne zna se još tko će na splitski ručak doći u srijedu, ali postalo je poznato da Dinamovu delegaciju na uobičajenom druženju čelnika klubova uoči utakmice neće predstavljati nitko iz redova aktualne Uprave kluba.

Kako doznaju 24 sata, na tradicionalan ručak s predstavnicima Hajduka doći će predsjednik Dinama Velimir Zajec, tri člana Izvršnog odbora kluba (Zrinko Hržić, Ivan Nauković i Većeslav Bergman) te član dosadašnjeg Nadzornog odbora, Saša Pavličić-Bekić. Na ručku neće biti predsjednice Vlatke Peras, ali niti članova uprave, Darka Podnara i Danijela Tomačića. Dokaz je to da u Dinamu nakon promjene u upravnim strukturama kluba zaista pušu neki novi vjetrovi.

Podsjetimo, tradicija zajedničkih ručkova delegacija Hajduka i Dinama obnovljena je na početku ove sezone kada su splitski i zagrebački klub također unutar tjedan dana odigrali dva derbija. Prvo je na redu bio onaj u Superkupu, a kasnije i u prvom kolu još uvijek aktualne sezone u kojoj nas čeka vrlo uzbudljiva i napeta borba za oba domaća trofeja koja su još uvijek u izlogu.

Ključne riječi

Komentara 7

BL
blekpanther
15:03 29.03.2024.

Ako tamo bude viška hrane možda navrati još tko!

Avatar volim fritule
volim fritule
15:10 29.03.2024.

ah baš šteta htio sam 19 fritula poslužiti

TM
trade_mark
14:39 29.03.2024.

natrpala si love za sedam života, briga nju s kim će na ručak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije