Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETIKA

Vlašić: Ne bude li Blanka zdrava i spremna, što će u Londonu

'22.03.2012., Zagreb, SRC Mladost - Gradonacelnik Grada Zagreba Milan Bandic, zajedno s nasim poznatim sportasicama Blankom Vlasic i Sandrom Perkovic susreo se se s mladim atleticarima iz klubova Mlad
'Igor Kralj/PIXSELL'
27.04.2012.
u 11:25

Blanka je 2005. godine prvo bila ozlijeđena, a potom je operirala štitnjaču. Tada na SP-u nije ušla u finale

Blanka Vlašić nema sreće ove sezone. Zbog operacije Ahilove tetive već je propustila dvoransku sezonu, a nakon novih komplikacija upitna je i sezona na otvorenome. Nakon operacije ostao joj je u nozi dio konca ili nekakva krhotina kosti pa se stvorilo nešto poput žulja, što je Blanki jako smetalo ne samo na treningu nego i pri hodanju.

– Mislio sam da ćemo 1. travnja početi normalno trenirati, ali u Splitu je Blanka kirurškim zahvatom odstranila to strano tijelo i otišla je u London gdje će ostati do nedjelje, a dr. Jovan Đurović pokušat će svakodnevnim terapijama što prije osposobiti njezinu Ahilovu tetivu – rekao je Joško Vlašić, njezin otac i trener.

Blanka će dvaput dnevno na terapiju, a liječit će se istim onim aparatom kojim se koristila reprezentacija Kenije na SP-u u Južnoj Koreji prošle godine. Blanki je pomogao pa je na kraju osvojila srebrnu medalju.

– Dr. Đurović ima isti aparat i nadamo se najboljemu – kaže Joško.

Sigurno je da Blanka neće imati prvi nastup na mitingu Dijamante lige 7. lipnja u Oslu.

– Nikako. Kako stvari sada stoje, nećemo ići ni na EP u Helsinki krajem lipnja. Bilo bi neozbiljno otići tamo bez ijednog natjecanja prije.

Ispada da će Blanka, nastupi li uopće, do Londona imati jako malo natjecanja, možda tek četiri, pet.

– Bude li pet, bit će super. Bojim se, bit će ih manje.

Pa zar je i London upitan?

 – Ne bude li zdrava i spremna, onda jest. Nema smisla ići u London i tamo preskočiti 1,80 metara – zaključio je Joško.

Ključne riječi

Komentara 3

CH
chesnjofka
17:59 27.04.2012.

Učitelj...ne gnoji

Učitelj
13:46 27.04.2012.

doktor jovan đurović, valjda ga je preporučio predsjednik tadić, svojoj hostesi na dočeku.

LO
loza
19:31 27.04.2012.

Kraljica Blanka samo u top formi može nastupati jer sve drugo joj utječe na ego. Konkurecija joj, žene, majke koje prvo odrade 8h pa na trening:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije