Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramatični transfer

Vlašić čelnicima West Hama: 'Znam da sam samo rezerva. Ne želim ostati u Londonu, dosta je ovoga!'

FA Cup - Fourth Round - Kidderminster Harriers v West Ham United
Foto: Rebecca Naden/REUTERS
1/5
28.07.2023.
u 16:55

"Torino je odavno ponudio devet milijuna eura za mene, što nije zanemariv novac. Vi s njima ni ne pregovarate, samo ponavljate da to nije dovoljno", rekao je Nikola Vlašić čelnicima West Hama koji su se pokazali izrazito tvrdim pregovaračima

Transfer Nikole Vlašića iz West Hama u Torino već se odavno pretvorio u spor i mučan proces pregovaranja, približavanja dogovoru pa ponovnog udaljavanja od ikakvog zaključka. Britanski mediji prije nekoliko su dana pisali kako se West Ham gotovo predomislio u vezi Vlašića nakon što je postao jedan od ključnih igrača u talijanskom klubu. Međutim, odavno je poznato kako se Hrvat u London ne želi trajno vratiti.

"Dosta mi je ove situacije u kojoj se ništa ne događa. Svi znamo da me ne smatrate važnim igračem, već jednom od rezervi. Vratio sam se u London da ispoštujem poziv na pripreme, svaki dan treniram maksimalno profesionalno i ozbiljno, ali ovo nije rješenje", navodi Tuttosport Vlašićeve riječi upućene Davidu Moyesu i čelnicima West Hama u privatnom razgovoru.

GALERIJA Dinamo uz ogromnu dominaciju razbio Astanu na krilima čudesnog Ivanušeca

FA Cup - Fourth Round - Kidderminster Harriers v West Ham United
1/8

"Dva mjeseca govorim da želim igrati za Torino, ne želim ostati u West Hamu pod ovim uvjetima, niti moja obitelj se ne želi vratiti u Englesku. Nisam zainteresiran niti za druge opcije. Užasno se ponašate. Znam da je Torino odavno ponudio devet milijuna eura za mene, što nije zanemariv novac. Vi s njima ni ne pregovarate, samo ponavljate da to nije dovoljno bez da kažete koliko bi bilo dovoljno. Nastavit ću biti maksimalno ozbiljan na treninzima, ali ovo više ne može ovako", navode Vlašićev zaključak.

VEZANI ČLANCI:

Usprkos njegovim primjedbama, kako će se situacija odvijati tek treba vidjeti. West Ham je već tjednima suočen s Vlašićevim mišljenjima i stavovima o budućnosti njegove karijere, no čini se da ostaju jednako tvrdokorni po pitanju njegove prodaje.

Talijanski mediji navode kako je vjerojatna cijena koju londonski klub traži 13 milijuna eura. To je dva milijuna manje od početnih 15, no smatraju da Torino neće moći ispregovarati novi popust. Bitan faktor u transferu jest i Ivan Jurić, Hrvat na klupi Torina, koji je izrazito zadovoljan Vlašićevim izvedbama u Serie A.

VIDEO Alistair Overeem posjetio dubrovačke borkinje i borce i odradio zajednički trening

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije