Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mogući transfer

Vlašić bi u Rijeci tražio novi uzlet, kao nekada Kramarić

04.08.2018.
u 23:31

Naravno, Vlašić bi na Rujevicu stigao na posudbu, ali postavlja se pitanje u kolikoj bi mjeri Rijeka mogla pokriti njegovu godišnju plaću, koja u Evertonu iznosi čak milijun eura.

Samo nekoliko sati nakon što je Everton objavio da Nikola Vlašić s još trojicom suigrača više nije u kadru prve momčadi, neki engleski mediji objavili su da bi se mladi hrvatski reprezentativac mogao vratiti u Hrvatsku, ali ne u svoj Hajduk, već u Rijeku!

Naravno, Vlašić bi na Rujevicu stigao na posudbu, ali postavlja se pitanje u kolikoj bi mjeri Rijeka mogla pokriti njegovu godišnju plaću, koja u Evertonu iznosi čak milijun eura. Jer, i da engleski klub pristane s 50 posto pokriti plaću, Rijeka bi morala izdvojiti još 500.000, što nije mali iznos.

Druga opcija je da Vlašić pristane na smanjenje plaće, jer svjestan je da na Rujevici može po novi uzlet u karijeri. Kao što je svojedobno pod vodstvom Matjaža Keka “uzletio” Andrej Kramarić.

>> Pogledajte i koji bi vatreni mogli napraviti transfere ovog ljeta

 

Komentara 3

DE
derin
14:35 06.08.2018.

Bolje da ide na posudbu negdje gdje ce igrati, nego da sjedi na klupi Evertona. Vlašić u HNL bi samo u Hajduk, ali od toga nista zbog ozbiljnosti kluba, tako da ce van.

MI
mislav22
15:35 05.08.2018.

Nažalost, čini mi se ništa od njega. Tako se događa sa svakim igračem koji je prodan iz Gayduka.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
23:47 04.08.2018.

Propali slučaj ko i Halilović

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije