Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GALVANIZACIJA

Večernji u posjedu snimke. Mamić se nije maknuo od Dinama: 'Ovo je bitka po cijenu života'

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića u hotelu Mepas
Denis Kapetanovic/PIXSELL
28.02.2023.
u 09:43

Unatoč tome što je tvrdio kako je odustao od borbe za hrvatskog prvaka, čini se da je to bila jeftina predstava za javnost...

Zdravko Mamić nije se maknuo iz Dinama kako je najavio na zadnjoj konferenciji za novinare u Mostaru, bila je to samo obična predstava za javnost kakvih je imao mnogo do sada. Mamić u Skupštinu Dinama pokušava ugurati i svoje povjerenike. Bivši gazda Maksimira dijeli novac ljudima kako bi dobio njihove podatke i upisao ih pod svoje povjerenike i onda bi preko njih imao opet prevlast u Dinamu. Cilj mu je imati pet-šest povjerenika koji bi se progurali u Skupštinu, a svoju vjernost bi dobro naplatili od Mamićeva novca. Sada je u kontekstu toga procurio i konkretni dokaz.

Na jednoj audiosnimci koja se nalazi u posjedu Večernjeg lista Mamić se obraća svojim prijateljima koje poziva ''na ozbiljnost jer je ovo bitka po cijenu života''. U njoj priznaje kako daje novac za članarinu kako bi zadržao utjecaj u klubu....

– Dragi moji prijatelji i dinamovci, evo, prvi put se uključujem u rad naše grupe. Moram se aktivirati, ipak sam to dužan našem Dinamu i svima vama. Konkretno, molim vas da prestanemo ili smanjimo komunikaciju koja nema nikakve koristi, da se konkretno angažirajmo, svaki od nas, na prikupljanju članova... Da najmanje četiri naša povjerenika, a onda da dodamo i petog, da vidimo tko je taj peti – a da je naš – da ih uguramo da uđu u Skupštinu. Svaki drugi scenarij bio bi dokaz da smo potpuno nesposobni. Što treba konkretno napraviti?

Pokrenite sve svoje prijatelje, bližnje, rođake diljem Hrvatske, gdje god ih imate. Pošaljite im listu što im sve treba da bi bili članovi Dinama. Pošaljite im da to ispune. Recite im da će biti učlanjeni, da će dobiti člansku iskaznicu i da neće trebati platiti članarinu jer ćemo članarinu platiti mi iz našeg fonda, a taj fond ću osigurati ja. Prema tome, ako ćete vi dati svoj doprinos i platiti za neke ljude, to je dobrodošlo, ali nemate brige, ono što ne možete napraviti, napravit ću ja. Ali dajte se pokrenite, ako nismo u stanju skupiti dvije ili tri tisuće članova, onda smo nesposobni. Idemo skupljati, primati podatke na e-mail i WhatsApp.

Onda ćemo ih u datom trenutku tamo od ponedjeljka pa nadalje upisivati onim povjerenicima kojima će biti potrebno, od 1 do 5. Ja mislim da trebamo ići na pet, četiri su nam visoko, a petog bismo još dodali i gurnut ćemo sve do njega. 

Evo, to je moj doprinos zasad. Slijedim vas, pratim vas, ovu bitku moramo dobiti po cijenu života, ali s konkretnim radnjama. Onako kako je to rekao moj ratnik i prijatelj Štef Kezerić – ajmo biti konkretni – poručio je Mamić. 

Ključne riječi

Komentara 27

ST
stefj
10:08 28.02.2023.

Isto tako je Antolić dao ostavku, pa je ispalo da se samo šali... Ma nema, veliki su to novci u pitanju, jedna od rijetkih stvari i Hrvatskoj koja je u plusu i gdje ima keša.

JO
jocoudriga
11:29 28.02.2023.

Igra Ero svoju igru....😆😆😆😆

NA
najposebniji
09:54 28.02.2023.

Pretpostavljam da tako i političke stranke skupljaju članove i glasove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije