Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se u London?

Villas-Boas prvi kandidat za preuzimanje Tottenhama

villas boas
15.06.2012.
u 12:22

Villas-Boas, nakon neuspješne epizode u Chelseaji, rado bi se vratio u Premiership i dokazao da je trener za velike stvari

Nakon što je Harry Redknapp dobio otkaz u Tottenhamu, krenula su nagađanja tko bi ga mogao naslijediti. Jučer se kao prvi kandidat spominjao trener Evertona David Moyes,  danas su, međutim, otočki mediji donijeli informaciju da je predsjednik Tottenhama Daniel Levy stupio u kontakt s Andre Villas-Boasom i da je dolazak "mini Mourinha" sve izvjesniji.

Villas-Boas, nakon neuspješne epizode u Chelseaji, rado bi se vratio u Premiership i dokazao da je trener za velike stvari. Kako stvari sada stoje, Villas-Boas i prema kladionicama je glavni kandidat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije