Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Villas Boas: Po čemu smo to favorit s Baselom?

villas boas
04.04.2013.
u 10:15

- To je glupo pitanje, ne želim to ni komentirati - ljutito je odgovorio Rafael Benitez na pitanje zna li da će ga na ljeto naslijediti Mourinho

Englezi u pohodu na utješnu nagradu. Tako to izgleda uoči prvih četvrtfinalnih utakmica Europske lige. Prema kladionicama Chelsea i Tottenham dva su najveća favorita za osvajanje Europske lige. Tottenham nakon izbacivanja Intera večeras u prvoj utakmici dočekuje Basel, a europski prvak Chelsea na Stamford Bridgeu ugostit će Rubin.

Iako su ih kladionice označile kao velike favorite protiv Basela, trener Spursa Villas-Boas se ne slaže:.

– A po čemu smo to mi favoriti protiv Basela? Imaju iskustvo igranja u Ligi prvaka, što mi nemamo. Također, pobjeđivali su u toj Ligi prvaka Manchester United i Sporting, a u Europskoj ligi u osmini finala izbacili su Zenit. Mislite li i dalje da smo favoriti?

Neće lako biti ni Chelseaju. Iako je Rubin na papiru dosta slabiji suparnik, Rusi su u 10 utakmica u Europskoj ligi ove sezone izgubili samo jednu. U skupini su bili ispred Intera, a potom izbacili Atletico Madrid i Levante. Trener Chelseaja Rafa Benitez jučer je pak \"poludio\" za vrijeme konferencije nakon što ga je jedan novinar pitao zna li da ga iduće sezone na klupi nasljeđuje Mourinho.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije