Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TKO TU PIJE...?'

Villas-Boas: Bale nije na prodaju, Ancelotti je sve krivo shvatio

'Tottenham Hotspur's manager Andre Villas Boas celebrates with goalscorer Gareth Bale at the end of the match during the Barclays Premier League match at St Mary's Stadium, Southampton.Photo: Press
PA Wire/Press Association/PIXSELL
04.08.2013.
u 16:08

- Carla jako cijenim i međusobno se poštujemo, no Real je prebrzo izašli u javnost s pričom o kupovini Balea - kazao je trener Spursa

Po pitanju transfera Garetha Balea, glavne ljetne trakavice, više se ne zna \'tko pije, a tko plaća\'. Nakon što svi izvještaji uporno sugeriraju kako su Tottenham i Real blizu dogovora te kako bi iznos transfera trebao iznositi od 100 do 120 milijuna eura, trener Spursa Andre Villas-Boas odjednom se pravi \'mutav\'.

Po njegovom tumačenju, Real je sve krivo shvatio.

- Dopustili smo si razgovore s Realom, no mislim da je to pogrešno protumačeno od strane njihovog trenera. Jedino što smo im poručili je da je Bale naš igrač i da nije na prodaju - rekao je Villas-Boas.

Tvrdi kako su u Madridu prenaglili s izlaženjem u javnost jer prelazak nije ni blizu realizacije.

- Po mom mišljenju Ancelotti je pogriješio s javnim priznanjem pregovora. Carla jako cijenim i međusobno se poštujemo, no oni su prebrzo izašli u javnost. Među klubovima postoji također veliko poštovanje još od lanjskog transfera Luke Modrića i potpisivanja sporazuma dobre volje (dogovorena daljnja suradnja Tottenhama i Reala, nap. a.), no što se tiče Balea, on je naš ključni igrač. Gradimo snažnu momčad za budućnost s njim. U nogometu je sve moguće, no mi smo im zasad samo poručili kako ne pristajemo na njihovu ponudu.

>> Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije