Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Huligani u akciji

VIDEO Žestoka tučnjava BBB-a i Torcide, sve je snimila kamera

Zagreb: Na utakmici Dinamo - Young Boys tribine su popunjene do zadnjeg mjesta
Sanjin Strukic/PIXSELL
30.01.2024.
u 14:45

Navijači Dinama navodno su crtali novi grafit u Čapljini, a rival je htio iskoristiti tu situaciju te ih napasti

Navijačka atmosfera u Hrvatskoj sve je napetija, Rijeka je vodeća na tablici, Torcidi se ne sviđa što je slavila na Poljudu, Dinamo je u krizi, to pak ljuti BBB-e, a povrh svega tu je i spor oko Josipa Brekala.

Naime, on je trebao doći u Dinamo, no na kraju je završio u Hajduku. Navijači Hajduka i Dinama tradicionalno su među radikalnijima, kako kod nas tako i izvan granica, pa je njihov novi sukob zabilježen proteklog vikenda u Hercegovini, točnije u Čapljini. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Na snimci koja je došla do medija vidi se kako se skupina od desetak mladića udaljava iz kadra, dok s druge strane ulice dotrčava i pokušava ih napasti skupina od petnaestak mladića. No, napadači su vrlo brzo pobjegli. 

Prema nekim informacijama, riječ je o okršaju Bad Blue Boysa i Torcide. Navijači Dinama navodno su crtali novi grafit u Čapljini, a rival je htio iskoristiti tu situaciju te ih napasti. 

 
Ključne riječi

Komentara 10

TA
Talleyard
15:41 30.01.2024.

Djelo zločinačke orjune koja koristi sve mogućnosti da razori hrvatski narod, zato i razne prijovičke, brene, čolići, đurići ... najezda deđa iz pašaluka i domaćih izdajnika.

GE
gerila
15:04 30.01.2024.

Žestoka tučnjava nema šta hehe

Avatar barba_arba
barba_arba
22:10 05.02.2024.

Omladina se malo razgibala u ovim tmurnin zimskin danima, uostalom ko je vidija šarati po društvenoj imovini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije