Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELJE NA POLJUDU

VIDEO 'Vraćam se tu, to su luke iz mog sna': Najava Perišićeva povratka raspametila hajdukovce

Perišić Hajduk
Hajduk
19.01.2024.
u 15:48

Navijači Hajduka oduševljeni su novostima, a objava na Instagram profilu Hajduka je u svega pola sata prikupila čak 10 tisuća lajkova i ne prestaje rasti

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i službeno je potpisao ugovor s Hajdukom te će se 'bijelima' pridružiti u lovu na dugo čekani naslov prvaka Hrvatske. Davno dano obećanje povrataka u matični klub, čije su ispunjenje navijači dugo čekali, konačno se ispunilo, a klub je na društvenim mrežama tim povodom objavio video.

'Vraćam se tu, to su luke iz mog sna', stoji u opisu videa koji je na svome Instagramu objavio Hajduk. Navijači su oduševljeni novostima, a objava je u svega pola sata prikupila čak 10 tisuća lajkova i ne prestaje rasti.

Perišić dolazi iz londonskog Tottenham Hotspursa na posudbu do kraja sezone, a hrvatski će klub imati priliku otkupiti njegov ugovor. Obzirom da je početkom sezone pretrpio tešku ozljedu križnih ligamenata i posljedično morao operirati koljeno, njegov se povratak na teren očekuje tek u travnju

VEZANI ČLANCI:

Komentara 3

T2
Tomo_20
17:53 19.01.2024.

Majstori fritula tako da!!!

Avatar Burviles
Burviles
11:47 21.01.2024.

nisu ga zabadaf posudili,iovak nebu igtal još godinu dana zbog oporavka a onda beš u veterane,želim mu da ozdravi i proba s malinama !!

Avatar Idler 3
Idler 3
17:08 19.01.2024.

....sam nek čelovek prvo ozdravi pa bude se drugo OK !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije