Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo u americi

VIDEO Vodio ljubav s djevojkom koju je upoznao na tribini: Zaštitar ih morao izbacivati

Twitter screenshot
05.11.2022.
u 10:17

Iako su mnogi bili iznenađeni, nije rijetka pojava da se vođenje ljubavi događa na sportskim okupljanjima, odnosno tribini.

Sportska borilišta postala su mjesta za praženjenje eneregije. Neki to rade galamom, psovkama i vrijeđanjem protivnika, a neki -  vođenjem ljubavi.

Potvrdila je to i nedavna scena sa jedne utakmice baseballskog MLB-a, odnosno prvenstva SAD-a. 

Krajem listopada na utakmici Toronto Blue Jaysa i Chicago Cubsa, jedan par je 'obavio' seksualni čin na jednoj od tribina, a neki od gledatelja su sve i dokumentirali.

Jedan od navijača je bio pravi sretnik jer kada je dolazio na utakmicu nije ni sanjao da će uživati u potpuno drugačijoj igri od one kakvu je zamišljao. Stigao je na utakmicu, želio pogledati svoj omiljeni tim, a tom prilikom mu se osmjehnula i sreća zahvaljujući po prirodi očigledno 'veseloj' djevojci.

 

 

Neki od svjedoka govore da se ovaj par čak upoznao na tribinama, a dečko je bio toliko vješt i snalažljiv da je već tokom prvog sastanka uspio dobiti malo 'akcije'. Cijeli događaj je prekinuo zaštitar te ih udaljio s tribina. 

 

 

Standings provided by Sofascore

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije