Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahvalili na gostoprimstvu

VIDEO Villarreal oduševio sve! Ostali dulje u Hrvatskoj i trenirali u Mravincima kod Solina

Foto: Facebook: Villarreal
1/2
26.08.2022.
u 16:36

Španjolci su bili oduševljeni gostoprimstvom na čemu su zahvalili domaćinu. Igrači i trener momčadi Unai Emery fotografirali su se sa članovima hrvatskog trećeligaša i djecom te podijelili darove.

Nogometaši Villarreala slavili su na gostovanju na Poljudu protiv Hajduka 2:0 i s ukupnih 6:2 iz dvije utakmice izborili plasman u skupinu Konferencijske lige

Iznenađujuće je bilo što Villarreal nije još sinoć nakon utakmice krenuo put Španjolske gdje ih u nedjelju očekuje prvenstveni ogled s Getafeom. Španjolci su odlučili ostati još jednu noć u Hrvatskoj i jutros su odradili trening na Glavici, stadionu trećeligača HNK Sloga Mravince

Španjolci su bili oduševljeni gostoprimstvom na čemu su zahvalili domaćinu. Igrači i trener momčadi Unai Emery fotografirali su se sa članovima hrvatskog trećeligaša i djecom te podijelili darove. Villarreal je objavio fotografije na svojoj službenoj stranici uz koje su napisali:

"Drugačiji trening, Villarreal je trenirao u objektima HNK Sloga Mravince za nastavak priprema za dvoboj protiv Getafea. Hvala na dobrodošlici prijatelji."

Komentara 5

Sve će biti dobro
18:07 26.08.2022.

Sjajan klub,bogate povijesti sa sjajnim igracima,sjajnom igrom, upravom,trenerom. Sve pohvale treneru i igračima Villareala i da im bude što uspješnija sezona,sudeći kakvom su lakoćom u gostima pobijedili Atletico ,možda odu i do kraja.

LE
Leo
17:25 26.08.2022.

Lijepa gesta s obje strane.

PE
peronja
18:15 26.08.2022.

zašto ne mogu takvi odnosi biti s Dinamom, Rijekom i ostalim HNL prvoligašima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije