Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepotrebno riskantno

VIDEO Užasan sudar u Njemačkoj: Motor se prepolovio, a vozač ostao ležati na stazi

Sudar MotoGP
Foto: Twitter
16.06.2023.
u 22:59

Marc Marquez je pao, a na njega je naletio Johann Zarco koji je malo prije izašao iz pit stopa. Drugi trening velike nagrade Njemačke zaustavljen je tri minute prije kraja

Drugom trening velike nagrade Njemačke obilježile su ružne scene. Naime, trening u Sachsenringu prekinut je nakon što je Marc Marquez riskantnim potezom izgubio kontrolu nad motorom i pao, a zatim je na njega naletio nedužni Johann Zarco. Zrakom su poletjeli dijelovi motora, a Zarco je ostao ležati na tlu.

Marquez se ustao i otrčao s mjesta gdje se njegov motor zaustavio, no do Zarca koji je ostao na rubu staze moralo je doći osoblje obzirom da se nije mogao ustati. Podignuta je crvena zastavica i trening je prekinut tri minute i sedam sekundi prije kraja.

VEZANI ČLANCI:

Zarcov motor je od sile udarca ostao prepolovljen, a Francuz je prilikom pada glavom udario po podu. Nedugo zatim, Zarco je uspio ustati i napustiti stazu, naizgled bez ozbiljnijih ozljeda.

Snimku sudara možete vidjeti OVDJE.

VIDEO Brazilci obožavaju Hrvatsku: 'Navijao sam za vas protiv Brazila, jučer sam upoznao Modrića i tresao se'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije