Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA SP

VIDEO Urugvaj 'rastavio' svjetske prvake. Messi izgubio živce i uhvatio protivnika za vrat

World Cup - South American Qualifiers - Argentina v Uruguay
Foto: AGUSTIN MARCARIAN/REUTERS
1/10
17.11.2023.
u 08:44

Argentina je u kvalifikacijama i dalje vodeća s 12 bodova, a Urugvaj ima deset. Treća je Kolumbija, a Brazil je nakon drugog poraza u nizu na petome mjestu. U srijedu je utakmica dvije najveće južnoameričke reprezentacije, a Brazilci bi mogli biti bez Viniciusa Juniora koji se ozlijedio u porazu od Kolumbije (2-1)

Reprezentacija Argentine upisala je svoj prvi poraz od kada je pobijedila na Svjetskom prvenstvu u Katru 2022. godine. Najbolju reprezentaciju svijeta svladao je Urugvaj, rezultatom 2-0. Utakmica se igrala u Argentini, a publika u Buenos Airesu ostala je bez riječi nakon svega što su vidjeli na terenu.

Nemoćan je bio i veliki Lionel Messi, a možda je u pravo zato izgubio živce. U 20. minuti je za vrat zgrabio Mathiasa Oliveru koji se sukobio s Rodrigom De Paulom, udario laktom i provukao se bez kartona. "Radije ne bih rekao što mislim, ali ti mladići trebali bi naučiti poštovati starije", kratko je komentirao Messi. Snimku gužve i naguravanja možete vidjeti OVDJE.

GALERIJA Arsenal deklasirao Sevillu. (2:0) Španjolska momčad uputila tek jedan udarac prema golu

World Cup - South American Qualifiers - Argentina v Uruguay
1/19

Prvi je gol za Urugvaj zabio Ronaldo Araujo u 42. minuti nakon što je argentinski bek Nahuel Molina izgubio loptu, a asistent je bio Matias Vina. Konačan je rezultat postavio Darwin Nunez u 87. minuti, kada je povukao kontru nakon dodavanja Nicolasa de la Cruza i pogodio kroz noge Emilianu Martinezu.

VEZANI ČLANCI:

"Znali smo kakva nas utakmica čeka, bilo je teško igrati. Agresivni su, imaju snažne i brze igrače i nismo se osjećali ugodno. Možete vidjeti Bielsin rukopis, imaju dobru momčad. Morali smo kad-tad izgubiti. Moramo se ustati i odigrati dobro u Brazilu. Bit će to drugačija utakmica s puno povijesti. Moramo ih poštovati", rekao je Messi.

Argentina je u kvalifikacijama i dalje vodeća s 12 bodova, a Urugvaj ima deset. Treća je Kolumbija, a Brazil je nakon drugog poraza u nizu na petome mjestu. U porazu od Kolumbije (2-1), u 27. minuti, ozlijedio se Vinicius Junior. Prema pisanju Marce riječ je o obnovljenoj ozljedi mišića. Takvo što im sada najmanje treba obzirom da ih u srijedu čeka utakmica protiv Argentine.

VIDEO Trening hrvatske nogometne reprezentacije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije